keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Ihanat oxalikset eli kauniit käenkaalit

Varastossa talvehtinut kolmiokäenkaali on taas nostettu sisätiloihin ja suureksi ilokseni sieltä pukkaa uutta kasvua. Nämä ovat kyllä niin herttaisia ja vaivattomia kesäseuralaisia.
Lisää juttua ihanista oxaliksista eli kauniistä käenkaaleista (vai onnenapioloista, ikuisuuskysymys minulle) löytyy Marian hyötytarhasta, Viherpeukalot blogista. Pääset sinne tästä.

Aurinkoista keskiviikkoa!
SHARE:

6 kommenttia

 1. Toi on yksi mun lemppareista. Olin niin iloisesti yllättynyt, että minunkin yksilö oli talvehtinut. Syksyllä laitoin mukulat pieneen ruukkuun ja peittelin kevyellä kerroksella multaa. Ja voi sitä riemua kun vihreää alkoi näkymään:) Pidin ruukkua meidän kuistilla, mikä on melko lämmin ja kaiken lisäksi valoisa, joten siksikin olin todella yllättynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä puolestani unohdan nämä aina varaston hyllynperälle, en siis tee mitään koko talven aikana. Ja aina ovat nousseet "kevätherätyksen" myötä. Tällaisista kasveista minä pidän! :D

   Poista
 2. Onpa suloinen näky, minullakin oli tätä onnenapilaa aikoinaan monta vuotta. Sain sen silloiselta anoppikokelaaltani, mutta se on vuosien varrella se on kadonnut jonnekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä niin herttaisia <3 Nyt vain uusia alkuja etsimään!

   Poista
 3. Oxalikset on kyllä tosi upean näköisiä, kiva että muutkin arvostaa! ;)

  Kirjoitin itsekin niistä jutun tänne: http://pihaniksi.blogspot.fi/2017/04/5-tapaa-yhdistaa-tumma-kolmiokaenkaali.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hienoa, kiitos linkkivinkistä! Lähdenkin heti katsastamaan:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig