torstai 9. maaliskuuta 2017

Valoa kohti

En tiedä miten teillä muilla, mutta itselläni on kodin valaistusasiat vähän rempallaan. Tunnen lievää pakokauhua joka kerta lamppuhyllyn edessä seisoessani. Lediä vai halogeenia, lukseja, lumeneita vai kelviniä...? Apuaaaa!

Vaan nyt olen inasen viisaampi ja taimetkin saivat yllensä ihka ensimmäisen kasvivalon. Ei siis mikään turha juttukeikka. Jos valaisinasiat tuottavat päänvaivaa, kannattaa käydä lukaisemassa kirjoittamani postaus Kauppakeskus Veturin blogista. Pääset sinne tästä.


Valoisampaa viikon jatkoa!

SHARE:

6 kommenttia

 1. Allekirjoitan tuon, lampun hankinta aiheuttaa ongelmia myös minulle, kaupoista löytyy ihan älyttömät määrät vaihtoehtoja. Mutta kyllä tuon sinun työpisteesi on ihastuttava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari:) Näin kotoa käsin töitä tekevänä on pakko panostaa viihtyisään työpisteeseen. Muuten tahtoo muut hommat viedä mukanaan. Ja todellakin, pää pyörällä aina lamppuhyllyllä!

   Poista
 2. Onpas mukavasti jo keväistä! :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Keltainen lamppu on kirppislöytö ja ihanat kasvikortit löytyivät TaitoShopista. Paketissa oli useampi kortti, näitä on kiva vaihdella aina sesongin ja fiiliksen mukaan.

   Poista

Blog Design Created by pipdig