sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Kevättä kohti pikkutaimilla

Pelargonioiden talvettaminen ei oikein ole minun heiniäni. Onneksi nämä suloiset pikkutaimet ovat helppoja kasvattaa ja niillä pääsee nopeasti uuden kasvukauden pariin. Sinänsä pelargonin pitäisi olla itselleni juuri täydellinen kasvi: se pärjää paremmin, kun mullan antaa kuivahtaa kastelukertojen välillä. Ja senhän minä kyllä osaan!
Minttua ja mustikoita blogissa on pari muutakin kikkaa, joilla suloisista pikkutaimista pitäisi saada viehättäviä kesäseuralaisia. Kurkkaa siis tänne. Ja kerro toki, jos itselläsi on hyvä vinkki pelargonioiden talvisäilytykseen sisätiloissa. Pappilan lasikuistia odotellessa... 


Suloista sunnuntaita!

SHARE:

4 kommenttia

 1. Miten söpöjä!
  Olisikohan meidänkin puutarhamyymälässä näitä pistokkaita..

  VastaaPoista
 2. Olen myös innostunut pelargonioiden pikkutaimien kätevyydestä. Meillä ei hyviä talvisäilytyspaikkoja ole, joten tänänkin vuonna kasvatan pelakuut pikkutaimista. Joita pitäisi kohta menä hakemaan muutama lisää :)

  VastaaPoista
 3. Ne on niin suloisia pienenä. Talvetan pelargoneja viileällä valoisalla kuistilla, jossa lämpötila pysyy plussan puolella. Kyllä ne siellä ränsistyvät, mutta keväällä taas toipuvat. Huonelämpötilassa talvettamisesta minulla ei ole kokemusta.

  VastaaPoista
 4. Täytyykin käydä katsomassa, jospa tuossa lähipuutarhalla olisi näitä pistokkaita!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig