perjantai 17. maaliskuuta 2017

Kevätriemua!

Kylläpäs meitä on nyt hellitty auringolla! Jos eilen ummisti silmänsä lumelta, kasvihuoneessa pääsi jo ihan kevätfiiliksiin. Lämpöä, linnunlaulua ja ihania kevätkukkia.
Minä ummistan nyt silmäni viikonlopuksi luvatulta räntäsateelta ja fiilistelen yhä lämpöisissä kasvaritunnelmissa. Lisää kuvia Minttua ja mustikoita -blogissani täällä


Leppoisaa viikonloppua!

SHARE:

8 kommenttia

 1. Ihania fiiliksiä! Edellisten päivien voimalla jaksaa tällaiset tyhmät räntäpäivätkin.
  Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää pitää nyt kyllä jännityksessä! Eilen räntää, tänään upea auringonpaiste. Mutta askel askeleelta tämä etenee, täälläkin päin Suomea:)

   Poista
 2. Meillä sataa onneksi vettä, se vie loput lumet mennessään! Kasvarissa on varmasti ihana fiilistellä, laitella hiljalleen kaikkea valmiiksi, pian tulee aurinko ja ilma lämpenee!

  Mukavaa viikonloppua, toivottavasti aurinkoakin saamme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä saatiin yhä vain lisää räntää, mutta tänään onneksi aurinko porottaa kirkkaalta taivaalta. Niin ihanaa! Kasvihuoneen lämmöstä on aina vähän shokki astua ulos tuiverrukseen, mutta kuten totesit, kohta se lämpenee ulkonakin. Ihanaa maaliskuun loppua!

   Poista
 3. Sade on tänään huuhtonut katupölyt ja sulattanut loputkin lumet. Kasvihuoneessa tosiaankin lämpötila kohoaa aurinkoisina päivinä +15 asteeseen. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, teillä ollaan jo niin pitkällä! Meillä vielä lumi nurmella, mutta asvaltti näkyy jo. Kohta pääsee jo pihapuuhiin, mahtavaa!

   Poista

Blog Design Created by pipdig