lauantai 19. toukokuuta 2018

Out of office

Täällä ollaan nyt pari päivää out of office. Eikä edes omalla kotipihalla. Murehdin jo aikaisemmin täällä, kun joudun hetkellisesti hylkäämään kotipuutarhani. Toukokuussa! Voi tätä puutarhurin tuskaa.
Mutta vaikka kuinka viihtyisi kotinurkissa, tekee välillä hyvää haistella myös muita maisemia. Varsinkin, kun sen saa tehdä loistoseurassa. Meitä on neljän naisen ystäväporukka ja suuntaamme kerran vuodessa minilomalle. Yleensä suurin osa ajasta istutaan kahvilassa, syömässä tai lasillisella ja höpötetään vuoden kuulumiset. Parannetaan maailmaa, surraan vastoinkäymisiä, tsempataan elämänmuutoksissa, kuunnellaan ja tullaan kuulluiksi. Nauretaan, suunnitellaan vierekkäisiä huoneita vanhainkotiin ja nauretaan vielä vähän päälle.
Elämä on vienyt pikkukaupungin tytöt eri puolille Suomea ja maailmaa. Ruuhkavuosien painaessa päälle yhteyttä tulee pidettyä hävettävän huonosti. Mutta pitkään jatkuneessa ystävyydessä se ei haittaa . Välimatka ja aika eivät tule ystävyyden väliin. 
On ihana tietää, että hädän hetkellä voi soittaa milloin vain. Vaikka keskellä yötä. Tavatessa juttu jatkuu aina luontevasti ja kohta jo pulputamme kaikki päällekkäin, montaa asiaa samaan aikaan. Tekevätköhän miehet koskaan niin..?
Minä nautin nyt rauhassa syödyistä aterioista, höyryävistä kahvikupposista, kuohujuomasta ja naurun vatsalihasvaikutuksista.

Ihanaa viikonloppua ja kuullaan taas!
SHARE:

6 kommenttia

 1. Ystävät ovat ihan parhautta! 💕
  Täällä on ohjelmassa viikon päästä samantyyppistä aikaa. Ja olen jo "surrut" vain kahta päivää poissa puutarhasta. Tiedän kuitenkin, että noiden päivien jälkeen olen taas virkistyneempi kuin koskaan.
  On ihana omistaa pitkäaikaisia ystäviä, joiden kanssa voi jakaa kaiken tai he oikeastaan jo tietävät kaiken. Ja se on ihanaa.
  Ihania päiviä ja paljon nauruterapiaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! Nauruterapia on ihan maailman parasta terapiaa. Ja sen vaikutukset kestävät pitkään. Vatsalihastreenistä puhumattakaan :D

   Ihanaa tulevaa reissua myös teille! <3

   Poista
 2. Mukavaa ja rentouttavaa reissua!

  VastaaPoista
 3. Kyllä luonto on niin kaunista, kaikki aivan puhkeaa kukkaan ihan silmissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki etenee nyt hurjalla vauhdilla. Tulppaanit ovat lähes kukkineet ja syyrenit huumaavat jo tuoksullaan. Melkoisen eri meininki kuin viime kesänä.

   Poista

Blog Design Created by pipdig