tiistai 8. toukokuuta 2018

Ping Helsinki, tätivaroitus!

Eilen oltiin pagodipuun alla, tänään ollaan ihan ping ja pong. Päivän ohjelmassa on Ping Helsinki Festivaali, vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaistapahtuma. 


Ping Helsinki tuo yhteen sisällöntuottajat ja yritykset sosiaalisen median festareille Helsinkiin. Hyppäsin junaan aamutuimaan, määränpäänä Clarion Hotel Helsinki. Vuosi sitten olin mukana ensi kertaa, silloin aivan hoo moilasena. Totaalisesti. Päästä varpaisiin.


Viimevuotinen huikea esiintymiskaarti sai puutarhabloggaajan pään pyörryksiin. Tapahtuman aikana ymmärsin, että olen todellakin täti-ihminen. Ja että suomalaiset puutarhablogit ovat ihanan mummomaisia, hyvässä ja pahassa. Vuorokausi Ping Helsingin imussa herätti jonkin sortin blogi-identiteettikriisin, mutta siitä huolimatta nautin suunnattomasti päivän annista. Kansainvälisestä ohjelmasta, huippuluokan järjestelyistä, innostavista esityksistä, informaatiotulvasta. Ja kanssabloggaajien tapaaminen, se on aina mahtavaa! Ajatusten ja kokemusten vaihtoa, verkostoitumista. Niistä saa valtavasti eväitä myös omaan tekemiseen. Odotukset ovat siis varsin korkealla.


Toivon tänäkin vuonna inspiraatiota ja innostumista, tapaamista tuttujen ja tuntemattomien kanssa. Uusien ideoiden heräämistä, itseni haastamista ja lisää rohkeutta heittäytyä oman mukavuusalueen ulkopuolelle.


Viime päivät olen heittäytynyt pihahommiin. On ollut mahtavaa raataa itsensä näännyksiin. Kantaa, kaivaa, leikata, kärrätä, istuttaa, kastella, kiskoa, nyppiä. Iltaisin lihaksia jomottaa, kämmenissä on vesikellot ja hiuksista löytyy multaan ja oksanpätkiä.


Ulkona näyttää, ja ennenkaikkea tuntuu, ihan oikealta keväältä. Olin jo ehtinyt tyystin unohtaa, mitä lempeä kevätsää voi parhaimmillaan olla. Kasvihuoneen ovenpielessä rennosti rönsyilevä patjarikko on kuin suloinen kevätpäivä. Huoleton, mieli avoinna, valmiina iloon ja uuteen kauteen. 


Nyt yritän malttaa pysyä pari päivää poissa puutarhasta. Ping Helsinki, täältä tullaan! 

SHARE:

14 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Antoisa ja mielenkiintoinen oli niinkuin viimeksikin. Ja päälle kauhea blogikriisi :D

   Poista
 2. Pling Ping;) hauskaa pöivää, joku kerta ois kiva olla mukana:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TIukka päivä tiukkaa asiaa. Kannattaa ehdottomasti hakea mukaan!

   Poista
 3. Ihania kuvia :) mukavaa kevättä Sinulle toivottelee Maija M.

  http://myrskymaijanblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija! Kevätvalo saa ihmeitä aikaan ja kaikki näyttää kauniilta. Ihanaa loppuviikkoa sinulle!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kyllä, oikein oli mukavaa. Hyödyllistä ja inspiroivaa, mutta pää meni pyörälle myös. Niin paljon kehitettävää ja niin vähän aikaa. Askel kerrallaan! :)

   Poista
 5. Kauniit kuvat ja mahtava Helsingin reissu sinulla tiedossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! On aina yhtä ihanaa huomata miten toukokuun valo saa tavalliset saviruukutkin näyttämään erityisen kauniilta. Aurinkoista viikonloppua sinulle!

   Poista
 6. Suloista säätä on riittänyt, on syytä olla kiitollinen kun on joka ilta voinut touhuta puutarhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan kauniin kevätkelin jatkoa. Tai kesältähän tämä jo tuntuu! <3

   Poista
 7. Nyt on kyllä niiiin säät hellineet, että olen yhtä hymyä aamusta iltaan! :) Ylipäänsä toukokuu on itselleni aina sellaista uskomatonta onnellisuuden aikaa, mutta nyt kun on vielä säät ollut kohdillaan, niin voi onnea! On niin äärimmäisen upea tunne olla pihalla, kuulostella lintujen laulua, istuttaa kukkasia, nauttia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juuri näin! Toukokuu on kyllä hengästyttävän ihanaa aikaa. Aina aamun ensihetkistä iltaan asti. Paitsi että luonto herää henkiin, niin kyllä sitä itsekin on ihan eri ihminen. Nyt nautitaan! <3

   Poista

Blog Design Created by pipdig