maanantai 14. toukokuuta 2018

Yhtä puutarhajuhlaa!


Koko viikonloppu oli yhtä juhlaa. Eilen äitienpäivänä meidän kulmilla rikottiin koko Suomen kaikkien aikojen äitienpäivän lämpöennätys! Päivä sisälsi auringon lisäksi yllätyksiä ja vähän turhankin paljon actionia. Kolme läheltä piti -tilannetta, joista kaikista onneksi selvittiin ylimääräisin sydämentykytyksin ja kotikutoisin avuin. Jospa tämä viikko kuitenkin aloitettaisiin rauhallisemmin...Lauantaina sain olla mukana Mustila puutarhan ihanissa puutarhajuhlissa. Olimme Katin kanssa kertomassa Juhlapuutarha-kirjastamme, ja millaisessa ympäristössä! Olen siitä onnellisessa asemassa, että meiltä hurauttaa Mustilaan puolessa tunnissa. 
Paikka on uskomattoman inspiroiva ja kaunis. Puutarhamyymälä, kahvilat, Arboretum, viinitupa... So very Swedish. Kyllähän meillä Suomessakin osataan esillepano, mutta kun taituruus yhdistetään tällaiseen miljööseen, karkaavat ajatukset väkisinkin tuonne Ruotsin suuntaan vertailukohtia haettaessa.
Vaan eihän sitä vertailla tarvitse. Ihanaa kun voi nauttia kaikilla aisteilla ja kaupanpäälliseksi ostaa upeita taimia. Valikoimaa kyllä piisaa ja joukossa on myös erikoisempia kasveja. Suosittelen ehdottomasti kesäretkeä tänne. Ja muistakaa varata tarpeeksi aikaa!Puutarhajuhliin kuuluvat tietenkin kukka-asetelmat ja niitä oli taituiroimassa Kreetta Järvenpää. Nyt ei puhuta nopeasta kimppujen sitomisesta vaan todellisesta kukkataiteesta. Oli ihanaa ja rentouttavan rauhoittavaa seurata luomuksen syntymistä. Me paikallaolijat jo painostimme Kreettaa ja Mustila puutarhaa kukka-workshopin järjestämiseen näille kulmille. Niin inspiroivaa tuo oli! Olisiko sinulla kiinnostusta osallistua sellaiseen?
Ensi lauantaina 19.5. Mustila puutarhassa vietetään Puutarhakauden avajaisia. Ohjelmassa on varmasti taas kaikkea kaunista ja kivaa. Seuraa siis Mustila puutarhan Facebook-sivua ja Instagram-tiliä, niin pysyt ajan tasalla tapahtumista.


Upeaa uuden viikon aloitusta, nyt on ainakin kelit kohdillaan!

SHARE:

16 kommenttia

 1. Voi, miten upeita kuvia ja tunnelmia!
  Teillä oli varmasti aivan ihana päivä Mustilassa. Olen itsekin niin ihastunut tuohon myymälään ja sen takana olevaan arboretumiin.
  Rauhallisempia ja ihania hetkiä tähän viikkoon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka on kyllä uskomattoman kiehtova, ihan oma maailmansa kasveista ja tunnelmasta lähtien. Ja Arboretum on kuin satumetsä <3

   Kaunista uutta viikkoa!

   Poista
 2. Ihana paikka tuo Mustila ja lauantain tapahtuma oli todella inspiroiva. Sieltä lähti niin hyvillä mielin kotiinpäin. Oli kiva nähdä taas:) Mukavaa viikon aloitusta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en meinannut malttaa lauantaina lähteä kotiin ollenkaan, kun oli niin paljon kaikkea ihanaa katseltavaa <3 Se on tehtävä pian uusi retki!

   Poista
 3. Aivan hurmaavia kuvia! Rauhallista viikkoa ja kukkien loistoa :) Terv Tepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tepa! Viikko on onneksi alkanut vähän rauhallisemmissa merkeissä, kaikki ovat ehjinä, jäsenet tallella ja henki pihisee:)

   Aurinkoista uutta viikkoa!

   Poista
 4. Upeat kuvat! Joskus olisi kiva päästä tuolla käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, on kyllä kiva paikka ja ihanan monipuolinen ympäristö:)

   Poista
 5. Sulla oli huikea viikonloppu. Ja kuvat ovat taas niin herkullisia. Jospa ehtisin itsekin Mustilaan ihan lähiaikoina. Johan sinne on ikävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustilaan on kyllä päästävä joka kevät. Ja kesä. Monta kertaa! Tosin se on vaarallinen paikka, aina tarttuu mukaan jotakin "tuikitärkeää":D

   Poista
 6. Ihanat kuvat ja juttu! Nyt harmittaa vielä enemmän että jouduin olemaan töissä viime lauantaina. Olisin niin halunnut tulla Mustilaan!
  Workshop Mustilassa kiinnostaa myös kovasti! Mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä, hienoa! Jatkamme siis hienovaraista painostusta siihen suuntaan. Tai ainakin painostusta:D

   Poista
 7. Kaikki kohdillaan, ihana päivä ja oli mukava tavata ihan kasvokkain! Jatketaan workshopin painostusta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli tosiaan niin kiva nähdä ihan livenä! Ja painostus jatkukoot, tästä pidetään kiinni kynsin hampain. Varsinkin kun ehdittiin jo maksaa se osallistumismaksukin :D

   Poista
 8. Mustila ❤ Se on kyllä ihana ja ihanan lähellä meidän kotia! Harmi, etten työvuoron vuoksi päässyt käymään ja tuleva viikonloppukin on jo ohjelmaa täynnä, mutta huomenna kurvaan ainakin pikaisesti puutarhamyymälän puolelle ostamaan muutamia kukantaimia työpaikalle! :)

  Aurinkoista ja puuhakasta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tosiaan, sehän on ihan teidän kulmilla. Sinä onnekas! Ei meiltäkään pitkä matka tule, mutta harvoin pääsen itsekseni sinne ihan ajan kanssa kiertelemään. Onneksi lapset voi lahjoa kahvilakäynnillä ja ympäristössä riittää kaikkea ihmeteltävää pienelle ötökkätutkijalle:)

   Ihanaa viikon jatkoa!

   Poista

Blog Design Created by pipdig