keskiviikko 2. syyskuuta 2020

Upea aloitus!

Kylläpäs syyskuu aloitti upeasti! Niin kaunis ja kesäinen päivä, näitä ihan tsiljoona lisää kiitos!

kultapallo
Kauneus ja kukkaenergia tuli tarpeeseen, sillä meillä alkoi nyt arki isolla A:lla. Toki lapset ovat jo aloittaneet koulun, muuttohässäkkä on vienyt aimo annoksen aikaa ja töitäkin on tehty. Mutta eilen kuskasin miehen juna-asemalle ennen kukonlaulua, sillä edessä on taas muutosten syksy. Johan tässä sai kokonaisen yhden vuoden nukkua saman katon alla. Nyt palasimme normaaliin, eli miehen reissuelämään.
kultapallo-perhonen
Kyllähän tähän on yhteisten vuosien varrella tottunut, mutta silti ero tuntuu aina erityisen ikävältä loman tai vaikkapa vain yhteisen viikonlopunkin jälkeen. Pari yötä menee ja sitten sitä saa taas juonen päästä kiinni. Ja voi tehdä kaikkea, mikä toista ärsyttää iltaisin... Kuten syödä sängyssä kirjaa lukien, rapisuttaa lakupussia mielin määrin tai nukahtaa valot päällä. Näistä on tullut jo ihan vitsi, mies väittää aina löytävänsä näkkärinmuruja lakanoistaan. Mutta joku raja sentään minullakin!
syyskuu-puutarhassa
Taas piti käydä napsimassa tuoreita kultapalloja maljakkoon. Lupaan, että tämäkään EI ollut viimeinen kultapallopostaus, niin rennon kauniita nämä ovat. Todellisia köyhän naisen daalioita. Toivottavasti sää jatkuu kukille suosiollisena pitkään, vaikka jostakin korva nappasi jo hallavaroituksen. Apua, ei vielä!

Aurinkoista syyskuun aloitusta!


SHARE:

7 kommenttia

 1. Kyllä on ollut ihana ilma tosiaan. Meillä on ansarissa vielä monia vihreitä tomaatteja, jiten kauhulla kuuntelin tuota hallavaroitusta. Ihanasti perhonen on tullut tuohon kuvaan.🤗 Toivotaan pitkää ja kaunista syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, peukut on pystyssä lempeän syksyn puolesta! Meilläkin on viinirypäle täynnä raakileita, joten auringolle ja lämmölle olisi vielä tilausta. Mukavaa syyskuun alkua!:)

   Poista
 2. KIVA POSTAUS JA IHANAT KULTAPALLOT!!! Mullakin on tomaatteja raakileina... Huh.. En laita kasvihuoneeseen lämmitystä, uskaltaiskos laittaa kynttilöitä lämmittämään... Kasveja on vaan niin paljon....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat näitä jokasyksyisiä ongelmia. Ihan niinkuin lumi yllättää vuodesta toiseen autoilijat, niin sama homma alkusyksystä kylmenevän kelin kanssa puutarhureilla. Itse olen monesti vienyt kynttilöitä kasvariin, pieni tila onneksi lämpenee nopeasti. Tai sitten iltaisin kunnon hunnutus pakkasharsolla. Mutta päätetään, että keli jatkuu vielä lämpöisenä, niin ehtii sato kypsyä!

   Poista
 3. Onkin ollut oikein ihanaa keliä näin syyskuun alkuun. Toivoisi tosiaan sen jatkuvan ;)

  VastaaPoista
 4. Aurinkoinen arki, sehän se on parasta <3

  VastaaPoista
 5. Syyskuun alun kelit ovat olleet ihastuttavat, mutta tänään sade lamaannutti. Auringon soisi tulevan vielä ilahduttamaan lukemattomia kertoja. Muistan kuinka 1997 nuorimmaisen kastejuhlaa näihin aikoihin valmistellessani oli huikeat hellepäivät, jotka illan olivat tunnelmallisen sumuiset. Sellaista kiitos! Terveisin Tuija

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig