keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Ihana Lungo-kastelukannu

Blogiyhteistyö: Design Anna P. 
Blue

Kerroin aikaisemmin huhtikuussa (täällä) kukkivan persikkapuuni ja Butler-kastelukannun yhteiselosta. Pääsin silloin tutustumaan belgialaiseen Xala-tuoteperheeseen, johon kuuluu kaikenlaista kaunista ja veikeää puutarhadesignia. Nyt testissä on ollut ihana Lungo-kastelukannu, joka on kuin suoraan Liisan tai Dorothyn Ihmemaasta!
Xala-tuoteperheen kannut, ämpärit ja muut puutarhatuotteet on valmistettu kestävästä ja kierrätettävästä muovista. Tuotteiden suunnittelijat ovat teollisia muotoilijoita Hollannista ja Belgiasta. Vaikka rakastan puutarhassa kaikkea rosoista ja ruostunutta, niin käytännön puutarhatöissä muovi on osoitautunut varsin toimivaksi keveytensä ja helppohoitoisuutensa vuoksi. 
Ja nämä kannujen värit sitten! Herkullisen vihreä Lungo-kastelukannu sujahti täydellisesti turkoosin ruukutuspöydän kaveriksi. Tässäkin toteutuu puutarhasisustamiseni filosofia (kylläpä kuulostaa ylväältä!): uutta ja vanhaa suloisesti sekoitellen. Taustalla näkyy myös pienempi valkoinen Butler-kannu. Samaan Xala-perheeseen kuuluva, mutta kooltaan ja muotokieleltään vähän erilainen
Tosin nyt on tehtävä tunnustus. Oikeasti Lungo-kastelukannu on toistaiseksi toiminut meillä maljakkona. Sain pitkävartisia oksaneilikoita ja sujautin ne Lungoon. Siirsin kukat pois kannusta tämän postauksenteon ajaksi. Kastelukannusta sai helposti hauskan ja vähän näyttävämmän maljakon terassille. Kunhat neilikat kuihtuvat, Lungo pääsee ihan oikeisiin tositoimiin kasvariin.
Viime päivinä kastelukannuille onkin ollut käyttöä! Ja ihanille kesävaatteille. Nämä suloiset kukkahousut ovat tanskalaisen Blue-vaatemerkin valikoimasta. Olen kertonut rennon tyylikkäistä vapaa-ajan vaatteista aikaisemmin täällä.
Xalan puutarhatuotteita ja ihanaa Lungo-kastelukannua tuo maahan loviisalainen Design Anna P. Annalla on Loviisassa pihapuoti, jonka valikoimaan tuotteet kuuluvat. Annan ja kannut voi bongata myös erilaisista puutarhatapahtumista, sekä tietenkin Loviisan lukuisista kesätapahtumista. 

Siinä muuten onkin varsin viehättävä pikkukaupunki! Jos Loviisa ei vielä ole tuttu, niin ota suunnaksi vaikkapa kesäviikonloppuisin järjestettävät puutarhatapahtumat, joista ensimmäinen on jo 27.5.2018. Lisää tietoa löydät täältä.

Kaunista kesän aloitusta! (Kai nyt saa jo puhua kesästä?)

Blogiyhteistyö:
Xala Lungo-kastelukannu Design Anna P.
Housut Blue
SHARE:

11 kommenttia

  1. Oi, miten satumaisia tunnelmia! 💚

    VastaaPoista
  2. Voi elämä miten kaunis kannu💓🍃

    VastaaPoista
  3. Ihana Lungo kastelukannu, todella! Tuo väri on niin hillityn kaunis ja sellaisen ostin ystävälleni viime keväänä Laukon kartanon rouvan puodista, itselleni valitsin pinkin.
    Pitää tarkistaa mitä muuta kaunista tuolta Anna.P sivulta löytää.

    VastaaPoista
  4. Multa löytyy pari Butleria, mutta kyllä sekaan vielä Lungokin mahtuu:)) Olen huomannut, että tuo Butler on erinomainen esim. amppeleiden kastelussa. Noita Blue vaatteita kyselin, mutta meidän alueella ei ole niille vielä myyjää. Harmillista tai sitten ei, voitaiskin tehdä treffit Kouvolaan, mistä niitä saa:)

    VastaaPoista
  5. Voi miten tyylikäs kastelukannu, tuollaiselle olisi täälläkin käyttöä!

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana kannu! Tuosta tulee väkisin mieleen Liisa ihmemaan teekutsut.

    VastaaPoista
  7. Aika jännän mallinen kannu, sopii yhtälailla kukkamaljakoksi. Onko tuosta helppo kaataa vettä kukille.?

    VastaaPoista
  8. Onpa tosi kaunis kannu, oikea Ihmemaan Liisan ihanuus. Kaunis on myös kuosi housuissasi!!

    VastaaPoista
  9. Voi miten ihana kannu.😍 Minulla tuli mieleen myös elokuva Kaunotar ja Hirviö jossa oli puhuvia astioita.
    Voisin hyvin kuvitella tuon kannun juttelevan minulle.😊

    VastaaPoista
  10. Nyt olen minäkin onnellinen Lungon omistaja. Kiitos inspiraatiosta Maria! Kohta putkahtaa ilmoille tuore postaus. Tervetuloa kotikonnuille! <3 Tuija

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig