perjantai 1. kesäkuuta 2012

Helppo raparperipiirakka

Raparperisato alkaa olla parhaimmillaan. Tässä helppo ja nopea piirakkaohje, joka sopii loistavasti esim. mökkioloihin. Siellä sitä itsekin teimme. Ohje löytyy täältä.

SHARE:

15 kommenttia

 1. Oi että, olen haikaillut koko alkukesän raparperin perään, mutta koska meillä sitä ei ole kasvamassa, pitää odotella, että se saapuu kauppoihin. Vielä en ole ainakaan nähnyt, mutta eiköhän ne pian jo tule, niin pääsee itsekin herkuttelemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos jollakin naapurilla / tutulla kasvaa raparperia, kysy rohkeasti pääsisitkö osingoille! Itselläni ainakin sato on räjähtämässä käsiin ja tuputan sitä jatkuvasti kaikille:) Harmitta, kun ei ehdi millään käyttää sitä tahtia kuin maasta pukkaa.

   Poista
 2. Mahtavan helppoa! Kiitos, tämä on tilaustyö minulle, joka olen kokkina parempi kuin leipurina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tosiaan on helppo! Ja maukaskin vielä, ainakin kunnon pläjäyksellä vaniljavaahtoa / jäätelöä:)

   Poista
 3. Sun täytyi sitten ryhtyä leipomishommiin ;) Herkulliselta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No piti piti!;) Tosin tämä piirakka on tehty jo aikaisemmin mökillä, mutta postaan tuon toisenkin, kunhan vaan ehdin.

   Poista
 4. Kyllä raparperipiirakka on sitten hyvää! Itse olen tällä viikolla väsännyt jo kaksi piirakkaa. Seuraavaksi täytyykin kokeillä tätä sinun ohjettasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vähän niin kuin sesonki käsillä:) Meillä myös tarjottavat tällä hetkellä hyvin raparperipainotteisia, onneksi perhe ei (vielä) ole kyllästynyt!

   Poista
 5. Onpa herkullisen näköistä! :) Ja tosi kauniit nuo lautasliinat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin laustasliinat aikoinaan Jyskistä, siellä oli peltipurkkejakin samalla kuosilla. Valitettavasti en enää ole löytänyt noita servettejä, ovat kyllä kauniita! Tätä viimeistä pakettia käytetäänkin säästeliäästi:)

   Poista
 6. Helppo ja hyvä ohje. Tänään tein vanhalla piimäpiirakan ohjeella, myös helppo tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpot ohjeet ovat kivoja! Olen juuri tehnyt kakkua ystäväni juhliin, ja valmistukseen tarvittiin monta eri kulhoa, vispilää, nuolijaa yms. ja keittiö oli pommin jäljiltä. Nämä yksinkertaiset ovat kyllä enemmän minun makuuni:)

   Poista
 7. Niiiiin houkuttelevan näköistä! Njam! Pakko varmaan käydä torilta ettimässä raparperia huomenna, mökille kun ei olla hetkeen menossa. :)

  VastaaPoista
 8. Loistavanmakuinen piirakka. Ei ollut kuiva. Mehevä. Oman maan raparperi. Itse tehty vaniljakastike ja raparperisoppa. Mieheni santsasi jopa. Ikävä jalkapallotapahtuma Suomen pelissä latisti makunautintoa.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig