Välipalalla herkuteltiin nopeasti valmistuvia marjamuffinsseja sekä raparperi-kaneli-mehua. Ihan tuntui jo kesältä, vaikka kesäkuun keli ei vielä oikein vakuuta.
NOPEAT MARJAMUFFINSSIT
9 kpl
1 dl sokeria
2 munaa
1 dl öljyä
1 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 dl pakastemustikoita / vadelmia yms.
Voitele muffinssipellin kolot öljyllä tai käytä paperisia vuokia.
Sekoita sokeri, munat, öljy ja maito keskenään.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
Lisää lopuksi joukkoon jäiset marjat.
Nostele taikina muffinssipellin koloihin, jätä kohoamisvaraa. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.
ihana kesäinen kuva "vaikka tässä saakin hytistä" kiitos helposta muffinssi ohjeesta, hyvältä näyttää.
VastaaPoistaMiten oletkaan onnistunut luomaan noin lämpimän kesäisen tunnelman. Minusta meillä on ainakin niin kylmää ja sateista, että ei tulisi mieleenkään kattaa pihapöydälle. Tosiasiassa meillä ei ole sitä pöytääkään vielä.
VastaaPoistaTuo sinun muffinssi vaikuttaa helpolta lastenkin tehdä. Taidankin tarjota sitä seuraavan leipomisinspiksen tullessa. Mukavaa päivää!
Ohje on tosiaankin tosi helppo, eli onnistuu mainiosti lapsukaisilta!
VastaaPoistaMeidän terassi on aika suojainen, eli jos vain aurinko pilkistää, siinä kyllä tarkenee. Ei nyt kesähepenissä, mutta ilman talvitakkia kuitenkin:) Sadetta ei olla saatu, kasvimaa sitä kyllä jo kaipaisi!
Tuo raparperi-kaneli -mehu kuulostaa tosi hyvältä! Pitääpä kokeilla tuota muffinssiohjetta, kun melkein päivittäin tulee jotain leivottua:)
VastaaPoistaOnpa ihanan näköinen ja kuuloinen välipala! Muffinssiohje tulee kokeiluun, vaikuttaa tarpeeksi nopealta ja helpolta minulle. :) Aurinkoista päivää! <3
VastaaPoistaHei, kiva ja helppo ohje. Meillä lapset pääsevät tänään leipomaan. Kiitos vinkistä :)
VastaaPoistaKivaa, taas uusi herkkuresepti lisää ; )! Vaan kohta (tai jo nyt) alkaa näkyä vyötäröllä nämä kesän herkkuset, o-ou : /...
VastaaPoistaNam mitä herkkuja ja niin ihanan kesäiset kuvat!!
VastaaPoistaIhana resepti taas, kiitos! :)
VastaaPoistaJa tuota noin. Krhm. Mä ehdotin sua täällä: https://www.facebook.com/TorresSuomi?sk=app_385228948189882
Toivottavasti et pahastu. :P
Tuota noin. Krhm. En pahastu, olen otettu. Kiitos ja arpaonnea!:)
PoistaHerkullisen näköistä!
VastaaPoistameillä kans aletaan leipoon just nyt muffinsseja :)
VastaaPoistapoika soitti jo mulle tulomatkalla että leivotaan :) ja tuossapa hyvä resepti!
Hei, pitäiskin tehdä raparperimehua kun piirakka alkaa varmaan kohta tulla jo korvista! :D Ihanan kesäinen kuva tosiaan, suojaisessa paikassa on täälläkin tänään ollut taas pitkästä aikaa lämmintä. Mittarikin näytti tossa pari tuntia sitten vielä +20 (varjossa) mutta ei siltä ulkona kyllä tunnu! Tosi vaikee miettiä lapsen pukeutumista...
VastaaPoistaKuulosta ja näyttää herkulliselta välipalalta.
VastaaPoistaKivalta vapaapäivältä vaikuttaa :)
Ihania herkkuja! Miten teet raparperikanelimehun?
VastaaPoistaIhanan helppo ohje, kiitos!
VastaaPoistaUlkoilmaihminen ei säästä piittaa: Me olemme grillanneet ulkona kerran lumisateessa jouluaatonaattona, eikä me oltu silloin nuoria ja hulluja, vaan tämä taphtui pari vuotta sitten. Kunnon untuvatakki on poikaa!
Olen koukussa kuviisi ja -blogiisi! Tätä ei olisi saanut tapahtua, sillä...en ole vieläkään saanut vuorokauteeni lisää tunteja.
Peppilotta ja Leena: tämän mehun tein leipomisesta ylijääneestä raparperisoseesta. Mutta postaan ihan oikean ohjeen viikonlopun aikana!
VastaaPoistaJa Leena: Kiva kuulla!:) Meilläkin muuten grillattiin tulisia katkarapuvartaita avotulella joulupäivänä. Se on se asennekysymys!
Tein juuri tätä ohjetta soveltaen karpalo-vaahterasiirappi-muffinsseja ja perhe tykkäsi kovasti! Pikkasen vähemmän laitoin vaan sokeria. Tämä sun ohje on todella hyvä monellakin tapaa: rasvan korvaa öljy ja kaikki ainesosat vaan sekoitetaan keskenään.
VastaaPoistaVatkaimen esiinottaminen kun on muka niin vaivalloista...
Aurinkoisia päiviä!
Sari