perjantai 15. kesäkuuta 2012

Ongelma ratkaistu?

Aikaisemmassa postauksessa huhuilin kadonneen Lukijat-gadgetin perään. Ongelma tosiaan näyttää olevan tuossa maakohtaisessa .fi tunnuksessa. Nyt onnistuin saamaan lukijat näkyviin, ainakin itselleni! Kertokaapa näkyykö blogini Lukijat-gadget myös teille tuolla oikeassa sivupalkissa?
Kuva: Google kuvahaku

Tässä mitä tein: Valitse "Ulkoasu" --> Asetukset --> Blogin julkaiseminen + blogin osoite. Tässä kohtaa minulla oli jo valmiiksi .com pääte, mutta siitä huolimatta painoin "muokkaa" + "tallenna". Ja tadaa, ainakin minä näen nyt lukijat etusivullani!


Kiitos siis kaikista vinkeistä ongelman ratkaisemiseksi!* Edit. Tässä vielä yksi kokeilu ja vinkki, nyt taitaa blogini lukijat jo näkyä kaikille?

"Ulkoasu"-->"Asetukset"-->"Blogin julkaiseminen + blogin osoite". "Muokkaa" omaa blogiosoitettasi, esim. jättämällä yksi kirjain pois. "Tallenna" asetus. "Muokkaa" välittömästi uudestaan oikea osoite ja "tallenna" tämä. Tällä sain toimimaan itselläni.
SHARE:

22 kommenttia

 1. Kauhee, että joku toinenkin on aikaisin koneella!

  VastaaPoista
 2. Huomenia, minulla ei näy :/ On teksti:

  "Pahoittelemme...

  Gadget on määritetty väärin. Vihje verkkovastaavalle: Varmista, että Käyttäjäraadin asetuksisssa oleva Etusivun URL-osoite on sama kuin tämän sivuston URL-osoite"

  VastaaPoista
 3. Huomenta Annu ja kiitos viestistä!

  Hmm, mystistä... Tulin blogiini myös sinun linkkisi kautta, ja kaikki näyttää olevan kunnossa. Ehkä olen onnistunut säätämään vain konekohtaisen ratkaisun..? (Tämä ei todellakaan ole vahvinta alaani!) Pitää tarkkailla ja haroa hiuksia vielä vähän lisää!

  VastaaPoista
 4. Yritin tuon antamasi vihjeen kautta, mutta en onnistunut edes omalle sivulle niitä saamaan eikä todellakaan näy sinullakaan lukijoita tänne. Voi kippurahäntä tätä ongelmaa!

  VastaaPoista
 5. Onpa kurja tuo ongelma! Toivottavasti korjaantuisi pian itsestään! :)

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti asia korjaantuu, jotta voin liittyä lukijaksi :) Varmaan Bloggerille voisi laittaa kyselyä asiasta?

  VastaaPoista
 7. Minullakin näkyy vain tuo virheilm, siis sinun gadgetistä.

  Tämä kuitenkin pienen oloinen ongelma verrattuna erääseen suomalaiseen blogiin. Se on kadonnut mystisesti listaltani ja kun sen googlettaa, vastauksissa löytyy mutta johtaa blogiin jossa kerrotaan hepun rakkaudesta Panasonickiin. Sen postaukset jopa näkyivät listaltani, vaikka kumpaakaan blogia ei näkynyt blogilistassa... Että lieviä haasteita bloggerilla tuon .fi:n kanssa?

  VastaaPoista
 8. Joo, sinänsä täytyy olla tyytyväinen ettei ole (ainakaan vielä) suurempia ongelmia. Mutta kummasti vaan on saanut aikaa tärvääntymään tähänkin, mrr! Joku on kuitenkin onnistunut tämän lukijat-gadget ongelman aikana liittymään lukijaksenikin, eli jollekin jotakin näkyy! Tai sitten pitää esittää erityisen lämmin kiitos sinnikkäästä yrittämisestä:)

  VastaaPoista
 9. Kyllä mulle ainakin näkyy lukijat! :)

  Mä oon törmännyt nyt muutamissa blogeissa vastaavaan, ja on jäänyt lukijaksi klikkautuminen sitten tekemättä... :/ Tympeitä tälläset.

  Mulla on aiemmin bloggeri kanssa ollut ongelmia kuvien lisäämisen kanssa, mut nyt viime postaukset se on toiminut moitteettomasti. *kopkop*

  VastaaPoista
 10. Kiitos Laura, ihanaa!! Onkohan Bloggerilla joku ihan oma suodatin, osalle näkyy, osalle ei..?

  VastaaPoista
 11. Läpäisin suodattimen, nyt näkyy mullakin lukijat!

  VastaaPoista
 12. Kiitti vinkistä, pitää kokeilla samaa kikkaa - toivottavasti otsikkojeni fonttiongelmat häviäisivät myös :)

  VastaaPoista
 13. Hienoa, että ongelma ratkesi, lukijagadgetisi toimii taas!

  VastaaPoista
 14. Näyttääpä siis näkyvän kaikki ihan normaalisti :O)

  VastaaPoista
 15. No niin, noin helppoa se sitten oli., kun joku sen osasi neuvoa! Kiitos vain kovasti, otin yhden kirjaimen pois ja alkoi heti pelaamaan, palautin sen sitten takaisin paikalleen ja jopa senkin jälkeen alkoi pelaamaan, Kiitos ihan hirveästi neuvosta. Yhteispelillä se sujuu.

  VastaaPoista
 16. Kiitos vinkistä, miekin sain omat lukijani näkyviin - ainakin itselleni! Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 17. Kiitos vinkistä! Olen nyt vaikka kuinka pitkään pähkäillyt tota lukija juttua! Nyt sain ne vihdoin näkymään! Kiitos! :)

  VastaaPoista
 18. Kiitoksia paljon, nyt viimein toimii gadget myös minulla!:)
  Kopioin ohjeet myös omaan blogiini

  VastaaPoista
 19. Loistavaa, että tästä oli apua muillekin. Meinasi itsellä ihan hermo meni tämmöisen pikkuongelman kanssa!

  VastaaPoista
 20. Tämän ongelman kanssa oon tuskaillut jo kauan. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig