maanantai 4. kesäkuuta 2012

Pala Pohjanmaata?

Lisätiedot ja kuvat täältä
SHARE:

8 kommenttia

 1. Siis onko tää jonkun koti? Tavallaan hieno, mutta ehkä himpun museo mun makuun =D

  VastaaPoista
 2. Kyllä mä käsitin, että tätä ihan kotina myydään:D Ihan just tuollaisena tulisi itsekin istuttua varmasti selkä suorana ja hattu kourassa, mutta kun noihin raameihin pääsisi sisustamaan omanlaisensa pehmeän pesän...*jää haaveilemaan*...

  VastaaPoista
 3. Tosta tosiaan saisi ihanan kodin vähän pehmeämmällä sisustuksella. Tuolla tulisi nyt pestyä pyykit käsin ja leivottua aamusta iltaan. Ja selkä suorassa tietysti =D

  VastaaPoista
 4. Oi kuinka ihanan näköistä ja minä en muutaisi mitään..siis ihanat vanhat räsymatot ja niin pitkiä vau..juuri sellainen tuvan tuntu tuli kuvia katsoessa kaunista kaunista huohhhh..
  Niin minullekkin tuli tunne leivinuunista ja itsetehtyä leipää orrelle kuivamassa..
  Puhumattakaan hiivaleivästä ja ohrapuurosta..kiisselin kanssa..
  Jätit kommentin ja vastaan täällä samantien että juu laittelen tuoleista kuvia..pian mutta tänään on siivouspäivä, joten illemmalla jos kerkiän niin laitan.. kaksi tuolia on jo maalattu...aikas homma niissä on ollut..
  kun eivät olleet missään priimakunnossa.. :)

  VastaaPoista
 5. Noita pitkiä räsymattoja minäkin ihailin. Ja ihanan pitkää ruokapöytää. Ja wc:n pelargonipöytää:)Talo itsessään näyttää niin ryhdikkäältä, että siellä eläisi varmasti kaikin puolin hyvää ja terveellistä elämää! Ja taitaa pihassakin olla kivat istutukset, vaikka näin keväisistä kuvista ei vielä ihan selvää saakkaan.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana pohjalais talo ja ympäristö,kivijalka navetta,upea aittarakennus ja vanhat kiesit.Sisällä vanhat ovet ja upea kaakeliuuni.Miten kaunista ja upeaa!

  VastaaPoista
 7. Kyllä tämä on jonkun koti :) Ja vieläpä melko nuorten ihmisten koti, vaikka sisustus kieltämättä hieman "museomainen" onkin.. Kovalla työllä rakennettu kokonaisuus.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig