lauantai 30. kesäkuuta 2012

Vihdoinkin!

Eihän tästä puhuessa mennyt kuin 8 vuotta. Että olisi kiva saada valkoinen sohva olohuoneeseen. Mutta kun olimme juuri ehtineet ostaa toisenlaisen edelliseen asuntoon, ja sekin oli kovin mukava istua. Eihän sitä nyt heti uuttena voinut hylätä. Ja sitten syntyi lapsi. Ja sitten... Ja sitten... Tuoleja, mattoja, lamppuja yms. on helppo säilyttää varastossa ja hakea sieltä sisälle vaihtelunhalun iskiessä. Mutta kannella ja säilöä nyt sohvia?
Nyt kun on pari päivää ihaillut olohuoneen uutta ilmettä, ei voi kuin soimata itseään saamattomuudesta. Onneksi miehellä oli lomapäivä ja naapurissa pakettiauto. Koko perhe körötteli päiväksi Helsinkiin ja kotimatkalla koukattiin Ikean kautta. Seuraava päivä imuroitiin, kannettiin, mopattiin, puunattiin siinä sivussa koko koti. Kaikki tämä yhden valkoisen sohvan takia. Kyllä kannatti ostaa!:)
Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!
SHARE:

17 kommenttia

 1. Se on kyllä niin upea ja sopii teille kauniisti! Omasta kokemuksesta voin sanoa, että pettyä ei tämän sohvan kanssa tarvitse :) Meillä oli vähän sama tilanne, vanhaa sohvaa katseltiin 5 vuotta ja sitten sai riittää. Vanhasta sohvasta saatiin hyvä hinta huuto.netissä ja uusi on koonnut koko alakerran sisustuksen yhteen. Mä olen ainakin ihan mennyttä samaiselle sohvalle;)

  Rentouttavaa sohvallamakoiluviikonloppua teille!

  VastaaPoista
 2. Sama juttu, minäkin haikailen valkoisen tai luonnonvalkoisen sohvan perään mutta eipä ole ei..nyt on ihan kauheat sohvat ja nojatuolit..no jos minäkin haikailen sitten sen 8v..ja ehkä sit on..minulla lapset on jo aikuisia mutta pieniä lapsen lapsia on kyllä..
  Ihailen just tota ikean sohvaa myös meille ja kun se on siitä hyvä kun voisi sitten vain päällisiä vaihdella..ei taida olla muuta sohvaa johon on mahdollista ostella irtopäällisiä..siis just siihen sohvaan kuuluvia, en ainakaan tiedä kun tuon ektorp sohvan..ne sellaiset irtopäälliset joita saa mm, ellokselta ja jotexilta niin ovat sitä yhtä mallia ja voinen väittää ettei kyllä taida pysyä kauniisti sohvien päällä vaan istuessa menevät ryppyyn ja kasaan ja muutakin ikävää..niistä en tykkää...ja tein itse sohvan päällisen ja vaikka se oli mittojen mukaan tehty siihen niin eipä pysynyt oikein suorassa siinä..eli pois vaan se ja sitten haikailen vielä ikean sohvaa..täällä :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan valkoinen sohva. Ja tuo valkoinen penkki sohvan edessä.. Se vasta olikin upea! Sain siitä idean tänne meille - KIITOS!

  Meillä on luonnonvalkoinen sohva, jossa on irtopääliset. Arkisin sohva on peitetty tahmatassujen varalta :)

  VastaaPoista
 4. Ihana sohva ja muutenkin niin kauniille näyttää teillä siellä!
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kyllä valkoinen vaan on niin kaunis! Ehdoton ykkönen! Kaunista ja lämpöistä päivää!

  VastaaPoista
 6. Sopii ku nenäpäähän :) Kyllä olis meillekkin uus sohva tervetullut! Miten perustelen miehelle, kun yläkerran valmistuttua kannettiin vanha sohva sinne...oli melkoinen urakka...ei kuuluma ala mööpleeraamaan joka viikko 8-o

  VastaaPoista
 7. Raikasta!

  Mua on alkanut toi meidän ruskea divaanisohva kyllästyttää mut en edes uskalla ehdottaa meille uusia sohvia, saati valkoisia! ;D Ehkä sit kun saadaan yläkerta valmiiksi (ja millonhan se mahtaa olla...) jos ton vaikka siirtäis sitten sinne.. ;)

  VastaaPoista
 8. Hyvin suunniteltu on joskus tehty... ehkä. Kyllä kannatti, onnea sohvasta! Meillä menis varmaan olohuone samantien remonttiin jos kotiuttaisin pitkään haaveillun valkoisen. Vai riittäisiköhän kuuraus..?

  VastaaPoista
 9. Ihanalta näyttää, sopii kauniisti paikalleen! Ja tuo pöytä on ihastuttava! <3

  Meille kotiutui toinen Ikean valkoinen sohva juuri ennen tyttären syntymää ja kaikki pitivät meitä ihan hulluina, kun hankittiin valkoinen sohva lapsiperheeseen. Mutta hyvin on toiminut, lopulta se päälisten pesu käy aika näppärästi! :)

  Onnea uuden sohvan omistajille! :)

  VastaaPoista
 10. Ah, itse haaveilen myös valkoisesta sohvasta, mutta koirataloudessa se on täysin turha ostos, sillä kauaa se ei valkoinen olisi :/.

  VastaaPoista
 11. Upealta näyttää! Katsoin juuri vanhoja kuvia ja totesin, että meidän sohva on ainakin neljä vuotta ollut meillä. Siis neljä vuotta vielä pitää kestää?

  Ei vainkaan, se on muuten hyvä, mutta kangas vain ei ole hyvä. Ja kulmasohva niin verhoilukaan ei kätevää. :/ Mutta jo tuo siivoaa koko kämpän, että se näyttäisi hyvältä kuulostaisi myös ihan hyvältä vaikutukselta ;)

  VastaaPoista
 12. Näyttääpä valkoinen sohva ihanan raikkaalta! Kelpuuttaisin omaan kotiini ilomielin nuo kaikki muutkin kuvan elementit - erityisesti tuon valkoisen pöydän/penkin! :)

  VastaaPoista
 13. Ihan unelmasohva!! Meidän nykyinen on niin aikansa elänyt, rikki ja väärän värinen. Kaikenmaailman peitot tuo siihen vähän kauneutta.

  VastaaPoista
 14. Vau, miten ihana sohva! Meillä käydään kanssa tota väsytystaistelua uuden sohvan hankinnassa. Saa nähdä miten käy :) Valkoinen sohva olis ihan mutta koiran kanssa hieman hankala :(

  VastaaPoista
 15. Olipa kiva löytää sinuin ihana blogisi :)
  Niin ja onnittelut uudesta sohvasta :)

  VastaaPoista
 16. Olen vahingosta viisastuneena sanonut, että meille tulee after Olga vain nahkasohva, mutta oikeasti olen haaveillut valkoisesta, jossa on pestävät vaihtopäälliset, kuten ilmeisesti on nyt sinulla ja myös serkullani.

  Näyttää muuten tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 17. Valkoinen sohva näyttää olevan monen haavelistalla. Tuon puhtaanapidon kannalta ensivaikutelma on todella käytännöllinen: kaikki verhoilut saa irti ja pestyä kotikoneessa, toisin kuin vanhassa sohvassa. Sohvan alle pääse myös imurilla (toisin kuin vanhassa sohvassa). Ja valkoisen sohvan siivousvaikutus koko ympäristöön oli kyllä huima, toivottavasti tämä kestää jonkin aikaa!:)

  Minua aina naurattaa, kun ihmiset kommentoivat olohuoneen valkoista pöytää/penkkiä. Se on yksi lempihuonekalujani, mökin ulkovajassa ollut vanha ja kirjava maalauspenkki, jonka maalasin valkoiseksi. Penkki oli alunperin sänkymme päädyssä, mutta on jo vähän laho, eikä kestänyt lasten hyppyalustana olemista. Appiukko pudisteli päätään jo silloin, saatika nykyään, kun kerron muiden kehuista:D

  Titta, lämpimästi tervetuloa ja kiva kun jätit viestiä!:)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig