torstai 28. kesäkuuta 2012

It´s Another Day in Paradise...

... Minus the Paradise. Joskus vaan on niitä päiviä. Kun kaikki menee pieleen aamusta alkaen ja illalla on täysin uupunut päivän vastoinkäymisistä. Päätä särkee, ketuttaa, eikä voi edes syyttää ketään. Kun tekisi mieli kelata koko päivä alkuun aamuyön tunteihin, jolloin voisi tehdä monta asiaa toisin. Tai kelata tarpeeksi eteenpäin, ettei koko päivää enää muistaisi.
Kun saman päivän postissa tupsahti alla oleva kortti ystävältä, en tiennyt itkeäkö vai nauraa. Taisin tehdä vähän molempia. Täydellinen ajoitus! Mitä sitä tekisikään ilman ihania ystäviä?

SHARE:

6 kommenttia

 1. Mahtis kortti! Toivottavasti tästä päivästä tulee jo parempi :)

  VastaaPoista
 2. Ilman noita päiviä tasainen elämä ei tuntuisi niin ihanalta. Ystävät ovat parasta, osuva postikortti.

  VastaaPoista
 3. Tiedän tunteen! Tai no, mulla ei mennyt ihan aamusta alkaen, mutta sitten iltaa kohden. Harmitti vietävästi omien suunnitelmien myttääntyminen... Ja jos ois tiennyt aiemmin suunnitelmien muutoksesta, niin ois voinut tehdä asialle aikaisemmin jotain, eikä ne omat suunnitelmat silloin ois menneet myttyyn. Olipas sekava selostus! :D

  Toivottavasti tänään on parempi päivä! :)

  VastaaPoista
 4. Joskus on juuri noita päiviä. Usein pahimmillaan soitan parhaalle ystävälleni pitkän puhelun ja se helpottaa.

  VastaaPoista
 5. Onneksi on tulossa uusi päivä.. ja tämä huono päivä pyyhkiytyy pois mielestä ikuisesti. On aika epätodennäköistä, että huomennakin olisi huono päivä.

  Juuri kun luulee, että maailma romahtaa tulee ystävä ja hymyilee lämpimästi.. Siksi jokainen ystävä on kullanarvoinen!

  VastaaPoista
 6. No niin, nyt on takapakit työnnetty taka-alalle raivoisan siivouksen avulla. Eihän puhtaalta tuoksuvassa kodissa ja maljakossa olevien pionien keskellä yksinkertaisesti voi murjottaa! Oikein mukavaa viikonloppua kaikille:)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig