tiistai 26. kesäkuuta 2012

Mökiltä vielä

Ennen juhannusta ostin kirppikseltä räsymaton eurolla(!). Matto sopikin hienosti alamökin värimaailmaan: seinäkorien vuorikankaissa ja Jenniltä tilatussa viirinauhassa oli maton kanssa samoja sävyjä.
Myös "keittiönurkkauksen" purnukat ja kulhot toistelivat maton värejä. Nappiostos siis!
Ulkona ruusut nauttivat aaton auringosta ja lämmöstä, ja alkoivat pikkuhiljaa avautua. Tässä suviruusu.
Juhannusruusukin avautui juuri oikeaan aikaan. Tosin aitan toisessa päädyssä juhannusruusu kukki mystisesti shampanjan värisenä.
Tornionjokilaakson ruusu on mökkipuutarhan viimeisin ruusuhankinta.
Suurin mökkiyllätys koettiin heti tuloiltana grilliä viriteltäessä. Grillipaikan polttopuiden päällä nökötti västäräkin pesä. Onneksi puita oli saatavana muualtakin, niin lintuemo pääsi jatkamaan hautomista.
Eihän mökkielämä pelkkää loikoilua ole, se tuli todistettua tälläkin kertaa. Tosin itse vetelin juhannuspäivänä kolmet (3) päikkärit. Taisi tulla tarpeeseen.
Juhlat eivät suinkaan loppuneet juhannuspäivään, vaan saimme vielä nauttia yllätyskekkereistä leikkimökissä.
Kutsut ja tarjoilut pidettiin salassa loppuun saakka. 
Juhlien jälkeen väsynyt, mutta onnellinen pikkuemäntä rentoutui mökkinsä kuistilla.
SHARE:

19 kommenttia

 1. Sun mökkikuvat ovat kuin jostain suven sisustuslehdestä eli niin hyvät värit ja kaikki muukin.

  Lisäbonusta linnunpesästä: Voiko olla mitään liikuttavampaa! Linnut ovat muuten puutarhurin parhaita apulaisia eli syövät tuhohyönteisiä, joten jokaisen pesinnän onnistuminen on voitto paitsi lintuperheelle myös pesän suojelijalle.

  VastaaPoista
 2. PS. Minäkin tahdon shampanjan värisen ruusun!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mistä värimutaatio johtuu. Aikaisemmat asukkaat olivat aikoinaan kaivaneet kaikki metallijätteet (säilyketölkit yms.) maahan, olisiko sieltä tullut pieni rauta- ja värilisä juhannusruusuun?:)

   Poista
 3. Ihania kesäkuvia, tulee ihan hyvälle tuulelle :)

  VastaaPoista
 4. Kivaa mökkeilyä, kuvista välittyy sellainen harmooninen tunnelma :)
  Oih päikkärit...

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia mökiltä! Räsymatto eurolla on kyllä superlöytö!

  VastaaPoista
 6. Näyttää niin niin kodikkaalta ja ihanalta!

  VastaaPoista
 7. Kaunista ja raikasta. Ihana pikkuemäntä järjesti yllätyskutsut :)

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtavan näköinen tuo teidän mökin siustus. Tuo raymatto, purnukat ja viininauhat sopivat toisiina ja mökin tunnelmaan täydellisesti.
  Teidän juhannusskuvat omat myös upeita. Ei täällä voi käydä muuta kuin lukemasa ja ihastelemassa kuvia joka kerta! Mukavaa kesänjatkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 9. Kuinka sattuikaan tuo matto olemaan kuin "nyrkki silmään" Ei voi paremmin kyllä sopia. Ja euro, ei ollut kyllä hinta eikä mikään. Muutenkin mökilläsi on niin kaunista!

  VastaaPoista
 10. Mikä ihana ylläri tuollainen pesälöytö. Ja kekkerit olivat varmasti mukavat! :)

  VastaaPoista
 11. Kiva, että viirinauha löysi paikkansa ja sopii tosiaan kivasti maton väreihin! :) Aivan ihania tunnelmakuvia mökiltä ja suloiset kekkerit! Myös ruusut ovat aina niin kauniita. :)

  VastaaPoista
 12. Voi että kuinka kauniita kuvia! Tuo viiri, matto ja purnukat ovat kyllä täydellsiset yhdessä. Muutenkin teillä on aivan upea mökki, niin kauniisti laitettu! Ruusut ihastuttavat, olen viime aikoina huomannut haaveilevani ruusutarhasta, täytyy ryhtyä tuumasta toimeen:)

  VastaaPoista
 13. Wau minkä kirppislöydön olet tehnyt! Matto sopii kyllä täydellisesti olemassa olevaan sisustukseen! :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos ihanista viesteistä!<3

  Ruusut ovat anopin käsialaa, itse vasta aloittelen matkaa ruusujen maailmaan. Osaan kyllä napsia niitä maljakkoon ja nauttia ihanasta tuoksusta ja kauneudesta:)

  VastaaPoista
 15. Vähänkö luksusmökki?! Mä voisin muuttaa asumaan tuonne keittiöön ja kerätä shamppanjan värisiä ruusuja maljakkooni =D

  VastaaPoista
 16. :D Tosin tuo "keittiö" on vain pieni nurkkaus, pääkeittiö on ylämökissä. Mutta saa siinä sumpit keitettyä. Ja tarvitseeko sitä muuta suklaan ja shamppanjaruusujen lisäksi??:D

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig