perjantai 17. elokuuta 2012

Aurinkoa

Nämä pirtsakat kirppisostot sopivat mainiosti tähän auringon hellimään viikkoon! Tosin kuulin miehen puhelimessa sanovan tädilleen, että "tuolla se (=minä) putsaa jotain koinsyömää kirppistuolia". Hmm... Kunnon putsaus, niin tuolihan oli melkein kuin uusi! Ei ole mies koinsyömää ostosta vielä nähnytkään, vaikka sekin päivä varmasti koittaa. 
 Tuolista maksoin 2,80€,
pitkälla matolla oli hintaa 4€.

Mukavaa viikonloppua!
SHARE:

35 kommenttia

  1. Ihana tuoli ja matto myös. Jestas, noihin on ollut ihan ilmaisia! Istun juuri samankaltaisella tuolilla, josta maksoin 8€ ja sekin on mielestäni TOSI halpa.

    Aurinkoista viikonloppua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja se vielä lisättäköön, että tuoli on varmasti parempi kuin uusi. Vanhat kalusteet on tehty kestämään ikuisesti ja uudet tehdään nykyään kestämään muutamia vuosia, max. pari vuosikymmentä. Vanha kunniaan;)

      Poista
    2. Amen!

      Laitoin miehen lukemaan kaikki nämä ihanat kommentit, niin osaa vähän kunnioittavammin suhtautua emännän kirppiskiertelyihin:D

      Poista
  2. sopivat toisiinsa hyvin tuoli ja tuo matto! Ja todellakin melkein oot ilmaiseksi ne saanut. Tuntuu, että täällä noista tuoleista pyydetään järjestään siinä 15e min. Aurinkoa viikonloppuunkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat kieltämättä hyvä parivaljakko. Tuoli etsii vielä vähän paikkaansa, mutta eiköhän se kohta johonkin kohtaan kotiudu.

      Poista
  3. Ihana, raikas päivien piristys on uusi tuolisi :)Ja millä hinnalla , joskus vaan on oikeassa paikassa oikeaan aikaan
    Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli jostakin syystä kevät ja se ainainen kevään värinälkä mielessä, kun näin tuolin. Päivien piristykseksi sen tosiaan ostin:)

      Poista
  4. Ihanan pirtsakka tuoli ja tosiaan kuin uusi! Minäkin olen ihastunut noihin pinnatuoleihin mutta maalannut niitä vain musta-valkoiseksi. Haaveena olisi kyllä maalata turkoosi ja karkkipinkki :)

    -Aino-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkoosi ja karkkipinkki kuulostaa ihanilta! Ne pitäisi kyllä sitten päästä näkemään livenä, vink vink;)

      Poista
    2. Arvaa olenko saanut lupaa etenkään tuon pinkin toteutukseen ;)

      Poista
  5. Voi miten ihana keltainen tuoli ja räsymatto. Keltainen on lempivärini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, tuntuu että todelliset keltaisen ystävät on melko harvassa. No sittenhän tämä postaus sopi sinulle:)

      Poista
  6. On kyllä ollut todella edullinen löytö tuo tuoli! Ostimme pari päivää sitten viisi tuolia vitosella kappale ja ne olivat minusta älyttömän halpoja! Eikä non kivoja!

    Meillä onkin nyt savotta edessä: lisäksi löytyy kolme muuta tuolia ja naulakko, jotka pitää hioa, tartuntamaalata ja sitten maalata. Viimeinen osa kivaa, edeltävät vähemmän. Eilen tuli pohjatyöt kahdelle valmiiksi. Pääsisikään jo pintamaalaamaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen niin kamalan laiska ja saamaton näissä maalauspuuhissa, että ihailen valtavasti tuota sun tuunauspuhtia- ja tahtia!

      Poista
  7. Hihihii...koinsyömä =D Tosi ihastuttava tuoli. Mä olen pikkuhiljaa alkanut lämpeämään tällaiselle kirkkaankeltaiselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieninä annoksina loistava lisä:) Ja olen yllättynyt miten hienosti se sopii moneen eri väriin!

      Poista
  8. Jösses! Oletpa tehnyt löydön! Ja niin kauniisti putsanut ja tuunannut! Tosiaankin AURINKOINEN!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat vaativat vain perusteellisen pesun ja mikäs sitä oli auringonpaisteessa kuuratessa:)

      Poista
  9. Matto on ihana! Ja tuoli on kamala... ;DD Siis hieno se on, mutta kun meillä on ollut just tuollaiset KELTAISET tuolit silloin retron kulta-aikana, niin jostain syystä en kauheasti syty. Muissa väreissä tuo pinnatuoli kyllä menee. Ja keltaisestakin tykkään, mutta en pinnatuolissa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katri!:D Meillä oli kotona valkoiset tuolit ja valkoinen pöytä, väriä löytyi lähinnä keittiön kaapeista (puna-siniset). Keltaista ei tainnut olla kuin yhdessä vessassa, joten mulla on selkeästi joku vaje:)

      Poista
  10. Kauniita löytöjä ja edullisia. Miehellä olisi syytä valittaa, jos ryntäilisit Ikeaan ja raahaisit kalliita ja luokattomia tavaroita kotiin. Nuo kaikki ovat edullisia sijoituksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Edullisia s-i-j-o-i-t-u-k-s-i-a", tämän otan ehdottomasti käyttöön!:D

      Poista
  11. Upeita löytöjä. Jos tuollaisilla summilla minun eteen osuisi niin kantaisin riemusta kiljuen ne kotiini! Ihanan pirteät värit!

    VastaaPoista
  12. Tutun mallinen tuoli, äidilläni on samannäköisiä 6 kpl, koivunvärisenä kylläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla yleisin keittiötuolimalli:) Mökin vintiltäkin löytyi näitä, valko-puisina. On muuten tosi hyvä istua, että ei ihme kun ovat olleet niin suosittuja!

      Poista
  13. Hienot löydöt ja tuoli kauniisti kesäiseksi tuunattu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tarvinnut kuin jynssätä puhtaaksi, tämä oli helppo tuunaus:)

      Poista
  14. Tosi kivat kirppislöydöt!
    Mielltäni lämmittää aina erityisen paljon kaikki kierrätys - toisen vanha on minun uusi :-) Kauniin harmoniset sävyt matossa, ja kutkuttavan kirkkaankeltaiseksi olet maalannut tuolin - se tuo auringon ja hymyn huulille sekä rankkasateeseen että pimeään kaamokseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matto sopisi taas niin moneen paikkaan, etten tiedä mihin sen malttaisin jättää:) Ja tuolia ei tarvinnut edes maalata, perusteellinen pesu riitti. Ihana väripilkku se kyllä on:)

      Poista
  15. Olipa (koinsyömät :D) löydöt! Aivan ihanat! :)

    Blogissani on tunnustus sinulle.

    VastaaPoista
  16. Nämä on kyllä todellakin oikeita löytöjä! Käyttökuntoinen, pitkä matto noin näteillä väreillä - en ole koskaan vastaavaa nähnyt myynnissä (käytettynä siis - uusiahan kyllä saa). Ja tuoli oli halpa, helppo tuunauskohde ;)

    VastaaPoista
  17. Tosi kivat löydöt ja mihin hintaan ! :D

    VastaaPoista
  18. Välillä sitä vaan osuu oikeaan paikkaan oikeaan aikaan! Onneksi, sillä aika usein kirppisreissuilta tulee myös palattua tyhjin käsin. Olen tehnyt kovasti töitä päästäkseni eroon "pakko ostaa edes jotakin!" -syndroomasta:D

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig