lauantai 4. helmikuuta 2012

Morning grumpy

Paukkupakkaset jatkuvat. Aamulla sängyssä arvottiin, kumpi hakee lehden ja kumpi saa jäädä sisälle keittämään kahvia. Aamu ei lähde käyntiin ilman tuoreen sanomalehden tuoksua ja rapinaa. Joten riemu oli ylimillään, kun postilaatikko ammotti tyhjänä. Lauantai-aamuna! Pisteenä iin päälle rusakko oli napostellut etupihan rautatieomenapuuta. Joten aamupalapöydässä istui kärttyisä kaksikko (tytär luki innoissaan Akkaria).
Kuva: Google kuvahaku

Soitto jakelupäivystykseen: "Hetkinen...joo, nyt on jostakin syystä jäänyt yksittäinen lehti jakamatta. Siellä näyttää olleen tänä yönä tuuraaja". Lehti luvattiin toimittaa tämän päivän aikana. Kyllähän se sitten päivällisellä lämmittää mieltä...

Samalla mieleen muistui vuosien takainen soitto samaisen lehtitalon jakelupäivystykseen. Oli kesä ja aamu oli hieman venähtänyt jonkin kissanristiäisten takia. Kun vihdoin noustiin ja laitettiin aamurutiinit käyntiin, lehti puuttui laatikosta. Emäntä taas kiukkuisena soittamaan: "Meille ei tullut lehteä. Eikä kuukautisliitettä." Asiakaspalvelija piti pokkansa, selvitti mistä jakelukatkos johtuu. Lehti luvattiin toimittaa myöhemmin. "En mä sitä lehteä enää illalla tarvitse. Mutta sen kuukautisliitteen kyllä haluan!" Vasta puhelun jälkeen huomasin mokani, kyllä hävetti! :D
SHARE:

3 kommenttia

 1. Sen jälkeen kun kolme vuotta sitten muutettiin uuteen asuntoon on tyhjä postilaatikko ollut aamulla tuttu näky. Valitettu on ja useasti. Tosi ärsyttävää.

  VastaaPoista
 2. Meillä ukko totes saman aamulla, et ei lehteä.... mut jakelu olikin norm. myöhemmin, posti jakoi ennen yheksää.. mielessä kävi jo soittaa jakelupäivystykseen (moni muu naapuri oli soittanut, kun taksi toi lehtiä myöh:) :)

  Terkuin Anna

  VastaaPoista
 3. Sitä lähtee koko päivä ihan väärille raiteille, jos jää aamukaffelehti tulematta.

  Anna: meillekin tuli eilen omat lehdet emännälle ja isännälle:) Jos joku lähistöllä asuva haluaa Hesarin kuukausiliitteen (oli muuten karmea juttu sikainfluessarokotteen aiheuttamasta narkolepsiasta), niin täältä saisi!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig