keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Syysaamut

Syyskuun aamut ovat antaneet parastaan. Vaikka kesää vielä odotinkin, niin kyllä näissä syysaamuissa on aivan oma, ainutlaatuinen fiiliksensä. Kirpeä ilma nipistää nenänpäätä ja kaikki on rempseän rehevää.
Aamuauringon säteet putkahtavat milloin mistäkin. Valokiila kultaa puutarhaa ja huomio kiinnittyy pieniin yksityiskohtiin. 
Kai se on kaivettava kaulaliinat esille ja annettava periksi luotoäidille. Syyskuun "lämpöaalto" supistui muutamaan päivään. Mutta sitäkin suloisemmalta tuo tuntui!

Hyvää viikon jatkoa!

SHARE:

10 kommenttia

 1. Mie en oo viel yhtään valmis tuohon kylmyyteen. Yhyyy! Mut ei se vissiin auta, kun vaan pukea paremmin päälle ja yrittää nauttia syksyn tulosta. Onhan siinnäkin puolensa :) Sie kyl onnistuit maalaamaan kivan kuvan syksyn tulosta, ei se ehkä ookkaan niin kamalaa, mitä mie kuvittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olen ehkä vähän jäävi tässä asiassa, kun olen itse syksyn lapsi:) Mutta voisin kyllä väittää, että syksy on paitsi asennekysymys, niin myös välineurheilua. Paljon kynttilöitä, takkatulta, villasukkia, lämpimiä juomia, vahvoja värejä. Väkisinkin niistä innostuu! :)

   Poista
 2. Kaunista nyt on, mutta to-del-la raikasta varsinkin aamuisin. Paksummat vaatteet eivät houkuta yhtään, mutta minkäs tekee. Tänä aamuna oli upeita huurteisia heiniä ja hämähäkinverkkoja joka puolella. Kyllä niissä silmä lepäsi, vaikka kylmä olikin. Ja värit ovat hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole vielä päästy nauttimaan huurteisista aamuista. Ja tästä olen kyllä ihan tyytyväinen, koska kasvimaat pullistelevat vielä satoa. Juuri totesin miehelle, etten millään jaksaisi alkaa sitä harsoleikkiä iltaisin... Mutta askel (ja paksumpi vaate) kerrallaan!

   Poista
 3. Ihanat kuvat ja tunnelma niissä! Nyt on ollut kyllä niin tunnelmallisia ja kauniita päiviä. Tykkään kovasti syyskuusta, usein on aurinkoista ja värit kauniita. Toivotaan, että kauneus jatkuisi vielä pitkään.
  Mukavaa viikon jatkoa sinnekin ja runsasta sadonkorjuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen, samaa sinne! Ja toivotaan kaunista ruskaa, se aina kruunaa syksyn <3

   Poista
 4. Ihana tunnelma. Rakastan syysaamuja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minäkin <3 Tosin rakastan myös kesäaamuja. Ja kevätaamuja. Ainoastaan talviaamut tekevät vähän tiukkaa..!

   Poista
 5. Syksyn valossa on jotain erityistä. Nyt on vielä harvinaisen vihreääkin, nautitaan siis vielä siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, puutarha on vielä aivan vihreänä. Periaatteessa näyttää ihan samalta kuin heinäkuussa, myös kelien puolesta :D

   Poista

Blog Design Created by pipdig