keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Kukkaisa vappubrunssi 2018

Meillä vapun juhlinta painottuu yleensä vappupäivään, niin tänäkin vuonna. Järjestimme järjestyksessään 13. vappubrunssin tässä kodissa. Vappuilma ei todellakaan ollut kuin morsian, mutta kevättä juhlistettiin kukkaisalla brunssipöydällä ja raikkailla herkuilla.Kukkaisa vappumekkoni on Part Twon Landea Dress, jonka olen saanut aikaisemmin yhteistyön tiimoilta. Huolestuttavaa tässä on se, että pitkänhuiskea tyttäreni on alkanut pikku hiljaa hivuttautua minun vaatekaappini suuntaan. Mihin tämä aika oikein rientää??


13 vappubrunssivuoden aikana lapset ovat ehtineet kasvaa taaperoista teineiksi ja brunssiperheiden lapsimäärä on moninkertaistunut. Juhlan kaava on kuitenkin pysynyt samana, mikä tietenkin helpottaa juhlajärjestelyjä. 

Brunssi venähti 9-tuntiseksi, aika lailla perinne tämäkin. Leppoisan juhlapäivän jälkeen, hyvillä mielin ja vatsa täynnä herkkuja mietimme miehen kanssa, että juhlia tulee nykyään järjestettyä aivan liian vähän. Onneksi on juhlaperinteitä, mistä pitää kiinni. Kaiken lisäksi vappuvieraat ovat ilmoittaneet, että järjestämme brunssia tai emme, niin he kolkuttavat vappupäivän aamuna oven takana kuohujuomat kainalossa. Ensi vuonna siis uudestaan! Oikein ihanaa toukokuun alkua!

SHARE:

18 kommenttia

 1. Mä en kestä, kuinka kaunista ja mitä herkkuja!
  Ei ihme, että naapurit ovat vaalineet perinnettä.
  Meidän ihanat naapurit järjestävät myös vappubrunssin joka vuosi nyyttäriperiaatteella. Meillä alkaa väki vuosi vuodelta vähetä, kun nuoriso alkaa kulkemaan omia menojaan. Eivät edes pysty heräämään kello 11. :) Voi olla, että brunsseilemme muutaman vuoden päästä aikuisporukassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! <3 Ja ihan samaa puhuttiin nyt, että jossakin vaiheessa saadaan brunssitella ihan keskenämme, kun nuorisoa ei enää nappaa:D Onneksi tämä jälkipolven ikähaarakku on todella laaja, niin pikkuihmisiä riittää vielä monelle vuodelle:)

   Poista
 2. Olipa todella ihanat kukat ja upeat herkut, kaunis oli myös pukusi! Varmasti teillä oli iloinen päivä. Sää vapunpäivänä ei oikein hellinyt, meilläkin satoi ihan koko päivän, mutta nyt on ihana toukokuu! Onneksi kuitenkaan tänä vappuna ei satanut lunta :D.

  Kaunista toukokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, loistokeli kun ei sentään lunta tullut! :D Meillä onneksi sade taukosi aina välillä, niin ulkoilemaankin päästiin. Piti nimittäin ratkoa kaikenlaisia kulmakunnan mestaruuksia:) Sitten jaksoi taas hyvin syödä!

   Ihanaa toukokuun alkua sinulle!

   Poista
 3. Nautintoja suulle ja silmille. Mikä ihana kukkaisa kattaus.

  VastaaPoista
 4. Ihanat herkut! Kauniit kukat! ja ihana kaunis emäntä! Totta on, että juhlia järjestetään ihan liian harvoin. Mutta kun selailee kalenteria niin aika täynnä on kaikkea sellaista mikä tuntuu menevän tällaisten tapahtumien järjestämisen edelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Kati ihan totta. Tämäkin olisi monena vuonna saattanut jäädä välistä, ellei perinne olisi jo niin tiukasti istutettu koko perheeseen (ja naapureihin:D ) Kun päivä on aina sama, on se helpompi sovittaa myös kalenteriin. Vähän surkeaa kyllä tällainen aikatauluelämä, koska juhlien järjestämisestä tulee aina niin kiva fiilis!:)

   Poista
 5. Oi, miten kauniisti on pöytä katettu! Ihanaa kun on noin paljon kukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Tällainen kukkameri oli kyllä ihanan helppo toteuttaa.

   Poista
 6. Ihana perinne teillä. Älyttömän kauniisti katettu pöytä ja mitä kaikkea herkkuja sieltä löytyykään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hilu! Tämä on kyllä ihana perinne. Ja on niin hauska katsoa vanhoja valokuvia, joissa vanhimmat lapset ovat vielä ihan sylivauvoja. Varsinkaan, kun itse ei vanhene ollenkaan:D

   Poista
 7. Ihan mielettömän ihania kuvia ja herkkuja! Ja miten ihastuttava perinne, voin vaan kuvitella kuinka mukava päivä on ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mertsi, tämä on kyllä kevään perinnejuhla parhaimmillaan:) Helpot valmistelut (tuttu rutiini) ja leppoisaa yhdessäoloa.

   Poista
 8. Enpä usko, että toukokuuta voisi täydellisemmin aloittaa :) Ihanan näköistä teillä!

  VastaaPoista
 9. Ehkä nyt pyörryn tämän upean kukkameren eteen, mutta hei niin kotona, kuin teidän upeassa kirjassakin. Ihan mieletön kattaus kertakaikkiaan ja ehdottoman onnekas on se, joka tämän brunssipöydän ääressä on saanut nautiskella niin herkuista, kuin silmänilosta. <3

  Sydämellistä viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan Tiia! <3 Äläkä nyt pyörtyä kupsahda, tällainen kukkakoristelu on niin helppo tehdä, että onnistuu keneltä tahansa!

   Oikein kaunista toukokuun alkua!

   Poista

Blog Design Created by pipdig