perjantai 7. syyskuuta 2018

Mikä ihmeen Versoileva?

Täällä ollaan oltu viime päivät kuin kissat pistoksissa, sillä olemme valmistelleet uuden puutarhasivuston aukaisemista. Ja nyt se on auki! Versoileva on inspiroiva puutarhasisällön keskittymä, jossa teemme vihreää lifestyle-sisältöä juuri sinulle!

No ketkä me? Versoilevan takaa löytyy rakkaita blogikollegoita, eli Kati Jukarainen 100% outdoor -blogista, Johanna Rintanen Hernepensaskujanne-blogista, Sanna Rasku Kukkala-blogista ja minä itse myös. Lisäksi Versoilevan upeasta ulkoasusta ja huikeasta teknisestä osaamisesta vastaa Jouko Luhola. Aivan mahtavan inspiroivia työkavereita!Kun ihmisiä yhdistää sama intohimo ja tietynlainen hulluus, niin mahtipontiset ideat ja suuret suunnitelmat lähtevät yleensä välittömästi laukkaamaan. Aika usein nämä haudataan naurunremakan kera, mutta aina jotakin jää myös kytemään takaraivoon. Kuten puutarhasivusto. Se syntyi ilmaan heitetystä lauseesta, joka jalostui kahvipöytäkeskustelujen äärellä ja on nyt tänään muuttunut todeksi sivujen aukaisemisen myötä.Luvassa on siis monipuolista tarjontaa, tuoretta sisältöä, uusia ideoita, videoita, podeja sekä paljon hyvää mieltä. Me ollaan hurjan innoissamme, toivottavasti sinäkin hyppäät matkaan mukaan!
Versoilevalla on useampi kanava, kuten näinä päivinä kuuluukin. Versoilevan verkkosivut löytyvät täältä, Facebook-sivut täältä ja Versoilevan Instagram-tili täältä. Instagram-tilillä alkoi muuten just nyt arvonta, joten klikkaa ihmeessä itsesi sinne ja osallistu! Voit voittaa palkinnon sekä itsellesi että ystävällesi.


Ihanaa alkavaa viikonloppua!
SHARE:

17 kommenttia

 1. Onnittelut uudesta avauksesta! Yhdessä saatte varmasti upeita juttuja aikaan, hienoa!!!

  VastaaPoista
 2. Varmasti paljon kaikkia ihania juttuja puutarhan ystäville ja omistaville! Minulla on vain parveke nykyisin, mutta laitoin jakoon fb kavereille, heillä on monella puutarhat :) Terv Tepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hienoa, kiitos paljon!:) Ja sivustolta löytyy paljon myös muuta kuin pelkkää puutarhaa eli ruokaohjeita, askarteluvinkkejä, kukka-asetelmia, huonekasveja, mielenkiintosia paikkoja ja tapahtumia. Eli aivan laidasta laitaan, toivottavasti inspiraatiota ja iloa myös sinulle!:)

   Poista
 3. Onnittelut, saatte varmasti yhdessä todella upeaa jälkeä .

  VastaaPoista
 4. Ruusuiset onnittelut!
  Teillä on ihan mahtava tiimi!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Susanna! <3 Ja tässä porukassa on kyllä ilo ja kunnia olla mukana:)

   Poista
 5. Wau! Ihailtavaa versontaa! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Tässä on tosiaan vaarana, että juttu versoilee ihan mihin sattuu:)

   Poista
 6. Onnittelut, hieno uusi sivusto. Toivotaan sille menestystä ja pitkää ikää.

  VastaaPoista
 7. Hienoa! Vaikuttaa ihanalta ja seuraamisen arvoiselta sivustolta. :) Onnea matkaan!

  VastaaPoista
 8. Hyvä nelikko kasassa! Tulee varmasti loistojuttuja:)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig