keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Voi mies parkaa! Ja arvontavinkki

Yhteistyössä: Habitare 2018, Messukeskus

Voi mies parkaa, kohta se taas alkaa (runolliset loppusoinnut tahaton yhteensattuma). Nimittäin sisustusvimma. Edessä on Habitare ja siitä vääjäämättömästi seuraava sisustusahdistus. Messuilta kotiin palatessa kaikki näyttää kulahtaneelta, värit ovat vääriä ja muutenkin koko koti on so last decade.
Siitä huolimatta Habitareen on päästävä joka vuosi. Sehän on oikea haaveiden leikkikenttä.  On ihanaa kierrellä osastolta toiselle, inspiroitua ja innostus. Sisustaa mielessään koko koti uusiksi. Tehdä rohkeita värivalintoja, hurahtaa trendeihin ja olla hetki aallonharjalla. Asua mielessään sisustuslehtien mallikodissa, jossa jokainen huone ja tavara sointuvat yhteen, kaikelle on paikkansa ja koti on koko ajan tiptop.
Kotiin palatessani mies joutuu pari päivää kuuntelemaan kauheaa paatosta. "Makkarin tapetti on aivan hirveä! Miten nuo kylppärin kaakelit on noin kulahtaneet? Lastenhuoneet ainakin laitetaan uusiksi." Vaan kun sisustusraivo vähän laantuu, muut kiireet ajavat sisustuskriisien ohi. Olohuoneen sohvalle saattaa eksyä pari uutta tyynyä syksyn sesonkiväreissä, mutta muuten jatketaan tutussa ja turvallisessa. Koska emme oikeasti ole nopeasti reagoivia ja repäiseviä remonttireiskoja, vaan hitaasti harkitsevia "katteellaan-Kesäsiä".
Haaveilu on ihanaa! Ja onneksi "Kaikki on kaunista, kun vaan silmät tottuu" (suomalainen sananlasku, ja niin totta!).

Jos haluat haaveilemaan Habitareen, niin Instagramin puolella alkoi juuri messulippuarvonta. Jaossa on kahden lipun setti Habitareen, joka on Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma. Arvontaan ehtii osallistua tänään, eli keskiviikon ajan ja liput toimitetaan voittajalle sähköpostitse huomenna torstaina. Arvonta ja säännöt löytyvät täältä, klik klik!* Instagramin lippuarvonnan liput saatu Messukeskuksesta*


(Ensimmäinen kuva on kotoa, kaksi muuta aikaisempien vuosien Habitare-satoa)

SHARE:

1 kommentti

  1. Auts, tiedän tuon tunteen, ja niin taitaa tietää meidän mieskin! :D Mulle saman reaktion aiheuttaa jokasyksyinen sisustusreissu ystävän kanssa. Niin huippua kierrellä kaikessa rauhassa pari päivää sisustus- ja antiikkiliikkeitä sekä kirppareita, kotiin palatessa pää on niin täynnä ideoita, että pakahtuu. Onneksi se siitä taas asettuu kun aikaa hiukan kuluu. Nyt kuitenkin ajattelin sen vimman saattelemana alkaa maalaamaan vapaapäivän kunniaksi eteisen seiniä!

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig