sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Suloinen sunnuntai

Kesän päättymisessä on se hyvä puoli, että viikonloppuja tulee taas vietettyä enemmän kotona. Kesähuone oli kuluvana suvena suhteellisen vähällä käytöllä, sillä siellä oli enimmäkseen todella kuuma. Nyt kesähuoneen pöydän ympärille on taas mukava kokoontua päiväkahville, nautiskella iltateetä tai herkutella sunnuntaibrunssin parissa.

Isojen ruutuikkunoiden äärellä on ihana ihmetellä syksyyn valmistautuvaa puutarhaa. Luoto suorastaan vyöryy syliin. Kiireettömät aamut perheen parissa ovat aika lailla parasta mitä tiedän, kahvin kera tietenkin.
Syysbrunsseissa on sekin ihana puoli, että iso osa pöydän antimista löytyy omasta puutarhasta. Mustikat, kurkut, tomaatit, salaatit ja kukat värittävät alkusyksyn aamupalapöytää. Vähän croisantteja, hyviä juustoja, viikunahilloa (omat viikunat on jo syöty), mutakakkua mustikoilla. Helppoa ja syntisen hyvää.

Suloista sunnuntaita!

SHARE:

8 kommenttia

 1. Suloista sunnuntaita sinnekin ja nam, miten herkullisen näköinen aamiainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! <3 Nämä kiireettömät aamut ovat kyllä ihanaa luksusta. Mukavaa päivää!

   Poista
 2. Mukavaa sunnuntaita ja mitä parhainta alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 3. Mikä ihana tunnelma teillä siellä on. Tuolta ei malttaisi millään lähteä pois.
  Ihanaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Kesähuoneessa on kyllä aina jotenkin erityinen tunnelma. Siellä ollaan vähän kuin mökillä: ajankulu hämärtyy ja nautitaan simppeleistä asioista. Kaunista syksyn aloitusta myös sinulle!

   Poista
 4. Viikonloput pitkä aamiaiset ovat parhautta. Meillä panostetaan siihen erityisesti, koska arki on välillä niin kiireinen aamuisin. Blogissani on arvonta, käy osallistumassa.

  VastaaPoista
 5. Ihanan suloiset kuvat! Ihanaa ja suloista alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig