torstai 13. syyskuuta 2018

Terveisiä Habitaresta

Messuterveisiä Habitaresta! Ensivaikutelma tämän vuoden Habitaresta oli lämmin ja kotoisa. Nähtävillä on muhkeita mattoja, murrettuja sävyjä, luonnollisuutta ja paljon kasveja.
Viime vuonna Havi's ihastutti tummansinisellä tunnelmalla, tänä vuonna väritys on rauhoittavan ruskea. Teki ihan mieli istahtaa sohvalle rentoutumaan ja sytyttää pari tuoksukynttilää (bergamontti-viikuna oli minun suosikkini, tuoksuttele jos osut osastolle!).

GardenLiving keräsi katseita muhkeilla maljakoilla. HUONE ett RUM alkaa olla messujen vakikohde. Niin paljon ihania ja inspiroivia juttuja pieneen tilaan mahdutettuna.
Habitaren Signals-trendinäyttely luotaa sisustuksen, asumisen ja muotoilun tulevia trendejä. Teemoissa korostuvat muun muassa värikkyys ja leikkisyys. Ja hei, sieltä trendien keskeltä nousi oikea ilouutinen kaikille pikkulapsi- ja lemmikkieläinperheille. Älä enää turhaan stressaa kääntyineitä matonkulmia äläkä missään nimessä suoristele hapsuja. Mattojen kuuluu olla runtussa. Oikein big time. Kerrankin meillä ratsastetaan trendien aallonharjalla, tral-lal-laa!
Puuta näkyi erityisen paljon. Luonnonmateriaalit ja luonnollisuus ovat vahvasti esillä monella osastolla.
Neutraalien sävyjen vastapainoksi silmä poimi paljon myös vahvoja värejä. Näin syksyllä ne tuntuvat erityisen kutsuvilta.
Casa Stockmann esittelee Habitaressa tavaratalon omaa suunnitelua ja ajankohtaisimpia sisustustrendejä. Kodintuotteissa on käytetty paljon puuta, juuttia, keramiikka ja pellavaa. Osasto on saanut inspiraatiota metsästä ja värimaailma on syntynyt luonnon pohjalta. Tykkäsin!
 Tanskalainen Muubs on aina yhtä ihana. Samaan aikaan tyylikästä ja rouheaa. 
Marimekon osasto on katsastettava joka vuosi. Nyt se kylpee syksyn sävyissä. Punertaa, ruskeaa, okraa, beigeä. Rentoja kattauksia ja sointuvia sävyjä. 
Ensivaikutelma oli siis kotoisa ja lämmin, mutta mitä messuista jäi päällimmäiseksi mieleen? No kaikki seinillä roikkuvat asiat: kukat, matot, pyyhkeet, viltit, padat ja pannut. Nyt viimeistään on aika kaivaa esille mummon vanha ryijy. Väreistä korostuivat ruosteenpunainen ja puu. Vihreää jatkaa yhä vahvana.

Kasvit olivat läsnä kaikkialla. Lisää Habitaresta vihersisustajan silmin Versoilevan uusimmassa artikkelissa. Löydät sen täältä

SHARE:

2 kommenttia

Blog Design Created by pipdig