torstai 20. syyskuuta 2018

Syksyn suloa ja omenoiden tuoksua

Kuulaana syyspäivänä puutarhassa leijailee ihana tuoksu. Kirpsakat omenat melkein maistaa suussa. Housujen vyötärö ei enää salli omenapiirakoita, joten nyt olen säilönyt omppuja hilloksi. Samettisen pehmeä omenahillo syntyy helposti ja vaivattomasti uunissa.


Ainekset vuokaan, mieluisat mausteet matkaan ja kaikki uuniin kypsymään. Pehmeä omenahillo on aivan parasta lohturuokaa syksyn ja talven viimoissa. Omenahillolla maustettu kaurapuuro on lempeä aloitus uuteen päivään. Ohjeen (vaatimattomasti maailman parhaaseen) omenahilloon löydät Versoilevan artikkelista täältä.

Makoisaa viikon jatkoa!

SHARE:

4 kommenttia

 1. Olipas mukavan yksinkertainen resepti. Joka vuosi tulee tehtyä niistä kaikkein kirpeimmistä omenasosetta pakastimeen, mutta ei ole tullut mieleen maustaa sitä sen enempää. Täytyy kokeilla näitä ideoita tänä vuonna.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa herkulliselta. Vielä ei omat omenapuut tuota niin paljoa satoa, että pääsisi tekemään niistä hilloa. Tämän vuoden saldo oli yksi omena. ;)

  VastaaPoista
 3. Vähän vielä chiliä sekaan, niin lämmittää talvella.

  VastaaPoista
 4. I would love to make my own apple sauce some day! This looks so delicious and tasty! Thanks for the share, have a fantastic rest of your day. Keep up the posts

  World of Animals

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig