lauantai 22. syyskuuta 2018

Syyskukkia ja kierrätysmuovia

Blogiyhteistyö: elho
Elho on hollantilainen perheyritys, joka valmistaa muoviruukkuja sekä muita esikasvatukseen ja puutarhanhoitoon liittyviä tuotteita mahdollisimman vähän ympäristöä rasittaen. Elho käyttää energianlähteenä 100% itsetuottamaansa tuulivoimaa. Kaikki pakkausmateriaalit on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja itse tuotteiden valmistuksessa käytetään yhä etenevässä määrin kierrätettyä muovia. Ruukkujen valikoima on todella laaja ja sopii sekä urbaaniin että perinteisempään ympäristöön. Itselläni on käytössä muun muassa nämä blogiyhteistyönä saadut mustat pure cone -sarjan ruukut, joiden ensin epäilin riitelevän puutarhatyylini kanssa. Mutta nämä ovat osoittautuneet luottoruukuiksi!

Osa kesäkukkaistutuksista on vihdoin päivitetty syksyisempiin. Etualan matalamman ruukun lankaköynnös ja verililjapuu saivat kaverikseen callunoita ja hopealankaa. Korkampaan ruukkuun istutuin heben eli pensastädykkeen.
Pensastädyke viihtyy hyvin viileässä, mieluiten puolivarjossa. Tämän pensastädykkeen lehdet ovat raikkaan tummanvihreät ja kukat vaaleanpunertavan violetit. Kukkia löytyy valkoisena ja punertavan eri sävyissä. Lehdet voivat olla myös kirjavat. Nämä tuovat hauskaa vaihtelua syysistutuksiin 
Taustan säleikkövilliviini alkaa pikku hiljaa saada syksyn sävyjä. Toivottavasti tämä vuonna on luvassa kunnon väri-iloittelua! Ja toivottavasti syksy jatkuu suosiollisena, niin syyskukat säilyisivät hyvänä pitkään. Elhon ruukkujen puolestaan luvataan kestävän pakkasta -20 asteeseen asti, mutta meillä nämä ovat ulkona koko talven ja ovat kestäneet hienosti. Nyt ei kuitenkaan vielä mietitä talvea vaan nautitaan syyskuun kauneudesta!

Ihanaa viikonloppua!

*Blogiyhteistyö: 
pure cone -sarjan ruukut elho
SHARE:

1 kommentti

Blog Design Created by pipdig