perjantai 31. elokuuta 2018

Ihana luumuaika!

Blogiyhteistyö: Ananassi
Nyt on taas aika kaivaa luumureseptit esiin, sillä ihana luumuaika on vihdoin täällä! Meillä on pihassa kaksi luumupuuta, 'Sinikka' siniluumu ja toinen, mahdottoman herkullinen lahjaksi saatu luumupuu, jonka lajikkeesta ei ole mitään tietoa. 

Meheviä ja makeita luumuja tulee napsittua sellaisenaan, mutta ihan koko satoa ei kyllä pysty suoraan puusta popsimaan. Siniluumu 'Sinikka' on onneksi nuori ja kohtuullisen pieni puu, joten sadonkorjuu onnistuu kurkottelemalla ja puuta ravistelemalla. Toisen puun kanssa tarvitaankin sitten jo tikkaita.
Sää on viime päivinä vaihdellut ihan hurjasti. Samaan vuorokauteen on mahtunut rankkasateita, tuulta, aurinkoa ja lämpöä. Olen painattanut puutarhassa työshortseissa ja pehmoisessa villapaidassa. Tämä super-ihana Second Female raitavillis on kouvolalaisesta Ananassi-vaatekaupasta ja saatu blogiyhteistyön kautta. Minulla löytyy saman tuotemerkin villatakkeja entuudestaan jo vino pino, joten merkki on hyväksi ja laadukkaaksi havaittu.

Ananassi edustaa kivijalkakauppaa parhaimmillaan. Yksilöllistä palvelua ja huolella valittuja, aikaa kestäviä vaatteita. Arvostan suuresti asiantuntemusta ja läsnäoloa, jossa uskalletaan myös sanoa, jos vaate ei sovi asiakkaan päälle. Tai toisaalta rohkeasti ehdotetaan jotakin sellaista, jonka itse ohittaisin vaaterekissä sujuvasti. Ja löytyypä täältä myös presidentin rouvan päällä olleita vaatteita, kuten taannoinen Melania Trumpin seurassa nähty perhosmekko (joka oli muuten suomalaisen Andiatan valikoimasta). Olen aina sanonut, että Kouvola on Suomen Pariisi! Jos siis asut näillä kulmin tai olet käymässä kaupungissa, suosittelen lämpimästi suuntaamaan Suvin luokse Ananassiin!
Nautinnollista aikaa syksyn makujen, värien ja pehmoisten villisten parissa!

*Blogiyhteistyö: 
villapaita Ananassi 
SHARE:

4 kommenttia

 1. Mahtava väriyhdistelmä villapaidassasi! Juuri tähän vuodenaikaan sopivat sävyt. Ja luumut näyttävän niin herkuilta. Meillä tulee ensimmäisen kerran satoa keltaluumu 'Laatokan Helmeen'. Odotan sadon kypsymistä vesi kielellä.
  Ananassia olen kuullut kehuttavan monelta taholta. Itse en ole vielä koskaan siellä poikennut. Täytyykin tehdä joskus retki sinne. Presidentin rouvan perhosmekkokin oli niin ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, sävyt ovat kerrassaan ihanat! Ja ehdottomasti retki tänne päin, lähden oikein mielelläni matkaoppaaksi! :D

   Poista
 2. Aivan ihanat kuvat ja villapaita. Hyvin on luumuja tullut täälläkin.

  Iloista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! <3 Ja on kyllä melkoinen omena- ja luumuvuosi! Makoisaa syyskuun alkua sinne!:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig