keskiviikko 8. elokuuta 2018

Ehtiikö sato kypsyä?

Minulla on nuori viiniköynnös, joka kasvaa ruukussa ja talvehtii perunapenkissä. Tälle ei oikein ole löytynyt paikkaa puutarhasta, siksi se on toistaiseksi viettänyt ruukkukiertolaisen elämää. Mutta kulunut kesä ja lämmin seinusta ovat saaneet kasvin tekemään satoa. Niin mahtavaa!
Nyt tietenkin pähkäilen, ehtiikö sato kypsäksi asti? Onko teillä kokemusta viiniköynnöksen kasvattamisesta ruukussa? Takataskussa on toki pari kikkaa köynnöksen varalle. Lisää näistä ja tästä sitkeästä kaverista Marian hyötytarhassa, Viherpeukalot blogissa. Postaus löytyy täältä.

SHARE:

4 kommenttia

 1. Ruukusta ei ole kokemusta mutta maassa kasvava tekee valtavasti satoa tänä vuonna. Kasvihuoneessa ekoja rypäleitä voi jo maistella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kuulostaa ihanalta! Kyllä minunkin nyt pitää keksiä tuolle joku vakituinen paikka, niin satoa olisi luvassa jatkossakin. Nyt on kyllä ollut täydellinen kesä viinirypäleiden, viikunoiden yms. kypsyttelyyn.

   Poista
 2. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
 3. These are some great photos that you took, I especially love the one of the grapes. Thanks for the share, have a fantastic rest of your week. Keep up the posts.

  World of Animals

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig