lauantai 18. elokuuta 2018

Vihdoinkin viikonloppu!

Uh huh, takana on ehkä koko syksyn kiireisin työviikko. Se siitä pehmeästä arkeen laskeutumisesta. Kirsikkana kakun päällä mies oli tietenkin työmatkalla, joten tässä on pyöritelty liikkuvia osia kuin paraskin jonglööri. Onneksi isovanhemmat riensivät apuun loppuviikosta.
Viikonloppuna on tarkoitus nauttia kiireettömistä aamuista ja oman puutarhan antimista. Aivan parasta pulssin tasoittamista, kun pääsee keräämään aamupalatarpeita ja nuuskimaan kasvihuoneen ilmaa. 
Haaveissa on myös ehtiä pihapuuhien pariin. Puutarha on ollut aivan laiminlyötynä, onneksi se on tottunut selviämään myös itsekseen. Osa avomaankurkuista näytti jo valtavilta ja kesäkurpitsapenkistä kurkki vihreä jättiläinen.

Ihanaa viikonloppua! Ladataan akkuja ja nautitaan elokuun sadosta ja lämmöstä.


SHARE:

3 kommenttia

 1. Meillä näyttää kurkkuja olevan kerralla seitsemän valmiina,joten syötävää riittää enemmänkin.Kesäkurpitsaa on myös jättikokoisena.

  VastaaPoista
 2. Minusta tuntuu, että viimeiset puolitoista kuukautta on ollut vuoden hektisimmät, toisaalta kivaa, mutta toisaalta olisi mukavaa hidastaa vauhtia, jotta kesästä nauttimiseen jäisi aikaa enemmän.

  Oman maan sato ruokapöydässä on tosi ihana asia! Mulla avomaankurkut ovat olleet kasvarissa ja satoa on tullut - paljon, kaikki melkein jo säilötty. Nyt alkaa olemaan rypäleiden ja tomaattien juhlaviikot!

  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Täällä alkoi koulut torstaina. Tuntuu että pää on ihan pyörällä kaikista infoista koskien koulua ja lasten miljoonaa harrastusta.
  Tänään pitää vastapainoksi lähteä poimimaan tyrnejä luonnonhelmaan.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig