sunnuntai 12. elokuuta 2018

Herkkuja kirsikoista

On tämä sadonkorjuuaika mahtavaa! Puutarha tarjoaa valtavasti iloa ja inspiraatiota ruoanlaittoon. Kesän jäljiltä kiristävä vyötärönauha tosin tuntuu entistä tukalammalta.


Kotipihan kirsikkapuu tekee todella happamia marjoja. Yleensä olen jättänyt suurimman osan lintujen syötäväksi. Johtuuko sitten auringosta vai mistä, mutta tänä vuonna on saatu nauttia poikkeuksellisen makoisasta sadosta. Pitkästä aikaa on pitänyt kaivaa kirsikkareseptit esiin.


Tässä samettisen pehmeässä kirsikkapaistoksessa yhdistyy valkosuklaan makeus ja kirsikan kirpeys. Mahtava makupari! Ohje löytyy Minttua ja mustikoita -blogista täältä.

Makoisaa elokuuta!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blog Design Created by pipdig