sunnuntai 26. elokuuta 2018

Terassielämää elokuussa

*Blogiyhteistyö:  Hillerstorp

Voi näitä kelejä! Terassikausi senkun jatkuu, niin mahtavaa! Eilen säätiedotus lupaili sadetta koko päivälle, mutta aamun sadekuuron jälkeen saatiin nauttia ihanasta auringosta ja lämmöstä. Myös ensi viikolle on vielä luvattu yli 20 asteen lämpötiloja, joten mikäs tässä on terassielämästä nauttiessa. Varsinkin, kun terassilla on uusi ja toimiva pöytäryhmä Hillerstorpilta.

Ruotsalainen Hillerstorp on Skandinavian suurin puutarhakalusteiden valmistaja. Sen tuotteet ovat kestäviä ja kauniita, ja niillä on helppo sisustaa viihtyisä terassi. Mallistosta löytyy pihakalusteita paviljongista sohviin ja ruokailuryhmistä ulkokeittiöihin.

Stoltö-ruokailuryhmä on tyylikkään simppeli ja sen yksinkertaiset linjat sopivat hyvin suomalaiseen makuun. Öljysimme "alaterassin" mustaksi tänä kesänä ja nyt ryhdikäs pöytäryhmä istuu tummalle terassille kuin auringonkukka elokuuhun.

Terassi ei ole suuren suuri, joten arvostan kompaktia pakettia: sekä tuolit että penkki sujahtavat näppärästi pöydän alle. Ja tuollainen penkki on muuten tavattoman kätevä lapsiperheessä: penkille mahtuu istumaan monta pientä peppua, joten pitkän pöydän ääreen sopii isompikin seurue. Olen tykännyt penkistä niin kovasti, että mietin jopa sen kantamista sisähuonekaluksi talven ajaksi.

Meillä nautitaan yhä ulkoruokinnasta sään niin salliessa. Heinäkuussa terassilla tuppasi olemaan jopa liian paahteista. Mutta elokuun lempeä aurinko, loppukesään liittyvät haikeus ja yhä aikaisemmin pimenevät illat, siinäpä katkeransuloinen yhdistelmä. Tästä nautitaan niin pitkään kuin mahdollista!

* Blogiyhteistyö: Stoltö-pöytäryhmä Hillerstorp
SHARE:

4 kommenttia

 1. On kyllä niin ihanaa kun saadaan terassikautta jatkaa edelleen. Kaunis terassi teillä. Täällä vietettiin eilen pihajuhlia sään suosiessa juhlintaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eilen oli kyllä aivan mahtava keli! Ihanaa, että teillä osui pihajuhlat juuri siihen <3 Eikä tuo tulevan viikon ennuste sekään kovin huonolta näytä:) Vielä nautitaan, lämmöstä ja terassielämästä!

   Poista
 2. Nätti terassi ja pöytäryhmä sopii siihen todella hyvin. En malta odottaa että saataisiin oma terassi tehtyä, mutta joutunen vielä odottamaan ensivuoteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt keräilet ideoita valmiiksi, niin on terassi sitten jo melkein puoliksi tehty:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig